Nevzat Dindar: "Galatasaray'da esas bombalar gelmedi, iki tane daha sansasyonel transfer olacak"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da esas bombalar gelmedi, iki tane daha sansasyonel transfer olacak"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınından Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindar'ın Galatasaray gündemine dair aktardığı bilgiler şu şekilde:

"Midtsjö belki çok büyük heyecan yaratmadı ama dinamizmi, temposu, istikrarıyla faydalı olacak bir oyuncu. Okan Buruk'un istediği bir isimdi. Norveç Milli Takımı oyuncusu."

"Morutan kiralık gidecek. Ömer Bayram ve Cicaldau ile ilgili değerlendirme süreci de devam ediyor. Bu iki oyuncunun Galatasaray'da süre bulması mümkün gözükmüyor. Giresunspor ve Fatih Karagümrük, Ömer Bayram'ı kadrosuna katmak istiyor."

"Galatasaray'ın yaptığı transferler bazılarının psikolojisini bozuyor. Bozacak da... Daha esas bombalar gelmedi. En az iki tane daha sansasyonel transfer bekliyorum."

"Ali Akman dışında bir golcü daha alınacak. Belki Seferovic'i bile gölgede bırakacak bir forvet daha gelecek. Üst düzey bir golcü daha alacak Galatasaray." 

"Ben Galatasaray'ın Evander'i alacağını düşünüyorum. Bu transferi bitirmeden masadan kalkmazlar. Oyuncuyu Galatasaray'dan başka da ciddi anlamda isteyen kulüp yok."

"Galatasaray, Torreira için Arsenal ile anlaştı. Oyuncu için transferde masadaki en güçlü takım Galatasaray. Muslera da vatandaşını ikna etmek için uğraşıyor. Çok kaliteli bir oyuncu."

"Victor Nelsson'un satılması gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer TV

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2022, 16:55
YORUM EKLE