Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan 10 milyon Euro ve Yunus Akgün'ü istediler"

Galatasaray 8+3 kuralı nedeniyle kaleye yerli oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor. Trabzonspor'un milli eldiveni Uğurcan Çakır'ı gündemine alan sarı-kırmızılı yönetimin teklifi belli oldu.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan 10 milyon Euro ve Yunus Akgün'ü istediler"

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Uğurcan Çakır ısrarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, 12 yıldır kaleyi koruyan ve 6 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera'nın yerine, eldivenleri milli file bekçisine vermek üzere harekete geçti.

Cim Bom'da plan, kaleyi yerli bir isme teslim edip, oyun içinde Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı dışındaki tüm forma hakkını yabancıdan yana kullanmak. Özellikle sol beke çok iyi bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, kadroyu kurarken böylece daha rahat hareket edebilecek.

UĞURCAN’DA DEV FARK

Cim-Bom’un Türk kaleci olarak düşündüğü Trabzonsporlu Uğurcan Çakır için, kulüplerin ilk görüşmeyi yaptığı, ancak taraflar arasında büyük fark olduğu öğrenildi.

Galatasaray’ın, Karadeniz ekibine, bu sezon kiralık olarak başka takımlara gönderilen Mostafa Mohamed ve Taylan Antalyalı ile birlikte 2 milyon Euro önerisinde bulunduğu, ancak bordo-mavililerin bu teklifi kabul etmedikleri dile getirildi. Trabzonspor’un sarıkırmızılılara karşı öneride bulunduğu vurgulandı.

YUNUS AKGÜN VE 10 MİLYON

Uğurcan Çakır gibi bir değeri, kolay kolay bırakmayı düşünmeyen Fırtına’nın, Galatasaray’dan Yunus Akgün ile birlikte 10 milyon Euro talebinde bulunduğu öğrenildi.

Nantes’ta 36 lig maçında 8 gol, 3 asisti bulunan Mostafa Mohamoed konusunda çekinceleri bulunan Trabzonspor’un Adana Demirspor’da iyi işler yapan Yunus’u tercih ettiği ifade edildi. T

eknik direktör Nenad Bjelica da, “Uğurcan Çakır’a çok büyük bir teklif gelirse kaleci transferi gündemimize alabiliriz” dedi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 02:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Yunus GS değerlerinden biridir. Yunus bırakın satmayı, kiraya verilmesi bile doğru değil. Yunus günü geldiğinde GS değişmez bir futbolcusu olacak. Yunus dan vaz geçmek olmaz.

Behlül Kılıç
Behlül Kılıç - 12 ay Önce

10 milyarın yarışı bile etmez,2,5 tan fazla vermesinler.Yunus zaten ondan degerli

Mesut
Mesut - 12 ay Önce

Yunus kesinlikle kalmalı. Aksi büyük hata olur

Mehmet
Mehmet - 12 ay Önce

Diyosun belki de gea aliyik anasını satım ne Uğurcan oldi bu

Art
Art - 12 ay Önce

Yunus, bir türlü istenilen patlamayı ve faydayı sağlayamadı...Trabzona verilmesi bir kayıp olmaz ama Uğurcan büyük bir kazanç olur.Ucube üç yerli kuralında elimizi çok rahatlatır.

Sinan gkmn
Sinan gkmn - 12 ay Önce

Yuh yunus ondan daha iyi oyuncu birde para vercez

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 12 ay Önce

Hiç düşünmeden kabul etmeliyiz.

Engin Yüksel
Engin Yüksel - 12 ay Önce

Yunus Uğurcan için feda edilemez.Ugurcani Avrupa şampiyonası elemelerinde yediği saçma sapan gollerden iyi tanıyoruz..Muslera varken Uğurcan ikinci kaleci olur madem yerli almak istiyorsunuz Beşiktaş tan Ersin ya da Fenerbahçe'den Altay'ı alın kardeşim hem genç hem daha atletik kaleciler.Ne bu abartılı Euro lar..10 milyon Euro ne kadar para yapıyor haberiniz var mı..bı de üstüne Yunus Akgün ha.. komik olmayın başka kapıya...