Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın onu mutlaka transfer edeceğini düşünüyorum"

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın onu mutlaka transfer edeceğini düşünüyorum"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Umut Bozok ve Mostafa Mohamed ile ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"UMUT BOZOK TRANSFERİNİN GERÇEKLEŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Umut Bozok ile ilgili hem Torrent'in raporu var hem Burak Elmas yönetiminin teması var. Bir golcü alacak Galatasaray. Muhammed, Gomis ve Diagne varken Umut Bozok transferi düşünülüyor. Geçmişte de Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Galatasaray'ın Umut Bozok transferini mutlakla gerçekleştireceğini düşünüyorum."

"TEK TEHLİKE MOHAMED DEĞİL"

"Mostafa Mohamed konusu şöyle... Galatasaray'ın bugün futbolcularına yapması gereken ödemeler var. Yeni gelecek başkana çıkacak faturayı daha önceki haberlerimizde aktarmıştık. Galatasaray'ın zaten 1.5 sezondur neredeyse Mohamed'i kiralarken bazı sorumlulukları var. 1 Temmuz'a kadar Galatasaray'ın ödemeyi yapması gerekiyor. Ödeme yapılmazsa opsiyon kullanılmayacak. Tek tehlike Mohamed değil."

"BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE TRANSFER ETMEK İSTER"

"Geçtiğimiz sezon yapılan transfer taksitleri geldi. Bu ödemelerin yapılması gerekiyor ve 3 aylık futbolcu ödemeleri var. Zamalek, FIFA'ya neden gitsin? En başından beri 'Galatasaray bir hata yapsın, biz satalım düşüncesindeler.' Fransa'da pazarı olan bir futbolcu. Galatasaray'ın 4 milyon Dolar'ı Mohamediçin kullanmasını bekliyorum. Mohamed için 4 milyon Dolar'ı fazla görüyorsa Galatasaray yanılır. Beşiktaş ve Fenerbahçe de transfer etmek ister."

Kaynak: Skorer 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2022, 15:19
YORUM EKLE