Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın yeni yardımcı antrenörü olacak, Galatasaray'da herkes ona hayran"

Süper Lig'de 14 maçtır kazanma serisine sahip olan Galatasaray'da gelecek sezon çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün Juan Mata'ya yapmak istediği teklif ortaya çıktı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın yeni yardımcı antrenörü olacak, Galatasaray'da herkes ona hayran"

Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'yı yeni transferi Zaniolo'nun golüyle mağlup eden Galatasaray zirvedeki yerini sürdürüyor.

Gelecek sezon ile ilgili çalışma yapan sarı-kırmızılı kulübün Juan Mata'ya yapmak istediği teklif ortaya çıktı.

MATA'YA ANTRENÖRLÜK TEKLİFİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezon sonunda sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki İspanyol futbolcuya, antrenörlük teklifinde bulunacak. Buruk'un, tecrübeli öğrencisini, yeni sezonda teknik ekibe dahil etmek istediği öğrenildi

Cim-Bom ile bir senelik sözleşme yapan Juan Mata, belki sahada istenen katkıyı sağlayamadı ama saha dışında, tahmin edilenden daha fazlasını verdi.

Kariyerinde Dünya Kupası ve Avrupa şampiyonluğu bulunan, Chelsea formasıyla Şampiyonlar Ligi’ni, Chelsea ve Manchester United formasıyla Avrupa Ligi’ni kazanan yıldız futbolcu, kariyerindeki eksik parça olan lig şampiyonluğuna ise Galatasaray formasıyla ulaşmak istiyor.

ÇOK SAYGI GÖRÜYOR

Sezon başında bedelsiz geldiği Galatasaray’da oyuncular arasında büyük saygı gören, Florya’daki pozitif havanın oluşmasında son derece etkili olan Mata’nın bu yönünü çok değerli bulan Teknik Direktör Okan Buruk’un, bu nedenle böyle bir teklif düşündüğü ortaya çıktı.

Tecrübeli futbolcuya özellikle yabancı oyuncuların çok büyük saygı duyduğu, İspanyol yıldızın, mütevazı ve profesyonel yaşantısıyla büyük hayranlık uyandırdığı belirtildi.

MATA'NIN KARNESİ

KATEGORİ      OYNANAN        GOL          ASİST        DAKİKA

Süper Lig            11                     3                1                  285
Türkiye Kup.       2                       -                 1                  167

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2023, 13:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ozzy
Ozzy - 1 yıl Önce

GAZETELERI OKUYUP OKUYUP KENDI HABERLERI IMIS GIBI GAZETECILIK YAPIYORLAR.DEDIKODU HABERCILIGI SADECE...BU ISI MESLEK OLARAK YAPTIKLARININ FARKINDA OLSALAR KESKE..OKAN BURUK UN HABERI YOKTUR BUYUK IHTIMALLE JUAN MATANIN YARDIMCISI OLACAGINDAN....ACABA BU HABERI VEREN KISI EN SON NE ZAMAN FLORYAYA GITTI VEYA STATTA EN SON NE ZAMAN MAC İZLEDİ MERAK ETTIM

Ercan dede
Ercan dede - 1 yıl Önce

Çok doğru arkadaşım kesin hiç birine gitmemiştir yalandan yazıp çiziyorlar ne yapacaksın Türk basını böyle malesef