Nevzat Dindar: "Galatasaray taraftarı rahat olsun, sözleşmesiyle ilgili sorun yok, geçen hafta yetkili kişilerle konuştum"

Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray taraftarı rahat olsun, sözleşmesiyle ilgili sorun yok, geçen hafta yetkili kişilerle konuştum"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündeme dair bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, ara transfer dönemini iyi geçirdi. Uzun zamandır resmi maç oynamıyor olabilir ama beklenenden daha iyi dönebilir. Hazırlık maçlarında takımı iyi gördüm."

"Fernando Muslera hala bireysel çalışıyor, diğer kalecilerle aynı antrenmanı yapmıyor. Muslera olmasa Kasımpaşa maçında oynamaz derdim ama kaptan oynamak isteyebilir."

"Zaniolo beklentinin üzerinde, fiziksel olarak fit ve iştahlı. Mental olarak da hiç sorunlu gözükmüyor. İbre ondan yana şu an."

"Bu sezon Fenerbahçe başarısız değil, Galatasaray çok başarılı."

"Evinde aslan besliyorsan, ne yediğine bakmayacaksın. Galatasaray ne gerekiyorsa öder. Ona buna 2-3 milyon Euro vereceğine, gerçekten kaliteli birkaç oyuncuya yüksek ücret ödersin. 6-7 tane ortalama futbolcu olmasına gerek yok."

"Florya tarafı, Mostafa Mohamed'e pek sıcak bakmıyor. Ama sonuçta senin oyuncu. Fransa'da kötü bir dönem geçirmiyor."

"Jankat, alt yaş gruplarından beri takip edilen bir oyuncu. Başka bir takıma gidip deneyim kazanması iyi olacak. Batuhan'da bunu görüyoruz mesela, Karagümrük'te kendini hayli geliştirdi."

"Okan Buruk'un sözleşmesiyle ilgili hiçbir problem yok. Geçen hafta yetkili kişilerle de konuştum. Galatasaray taraftarı rahat olsun."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2023, 12:59
YORUM EKLE