Nevzat Dindar: "Galatasaray transfer etmekten vazgeçti, bu paralar verilmez"

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanmaya başladı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray transfer etmekten vazgeçti, bu paralar verilmez"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündeme dair önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, Türkiye Kupası'nı da önemsiyor. Alanyaspor garip bir takım. Trabzonspor'a 5 attılar, Kasımpaşa'dan 4 yediler. Ligdeki maçta yaşanan hakem talihsizliğinin motivasyonu da olacak."

"Galatasaray, Haji Wright'tan vazgeçti. Kötü bir oyuncu değil ama üçüncü golcü olacak futbolcuya 8-10 milyon Euro verilmez. Büyük takımın golcüsü olup olmadığı da soru işareti benim için."

"Minimum 3 transfer yapacak Galatasaray. Sol bek, stoper ve üçüncü santrafor... Belki bir de orta saha alınabilir."

"Galatasaray'ın Mehmet Yeşil'e herhangi bir ilgisi yok. Stoper takviyesi yapılacak ama bu isim Mehmet Yeşil olmayacak."

"Sivasspor, Uğur Çiftçi'yi satmak istiyor, 30 yaşındaki oyuncudan bonservis almak istiyorlar. Oyuncu da Galatasaray'a gelmek istiyor. Ama henüz bitmiş bir şey yok. Değerlendiriliyor."

"Patrick van Aanholt gözden çıkarıldı. Okan Buruk'un planlamasında yeri yok. Devre arasında gidecek. Kasımpaşa bir nabız yokladı ancak resmi bir şey yok henüz."

"Sacha Boey satılmayacak. 7 değil, 17 de teklif edilse devre arasında gönderilmeyecek. Udinese ve Sporting'in ilgisi var. Okan Buruk kalmasını istiyor."

"Victor Nelsson'la da ilgilenen kulüpler var. Ancak Galatasaray takımın önemli bir parçası olmuş, katkı veren kimseyi ara transferde yollamak istemiyor."

"James, Galatasaray'ın ihtiyacı değil. Mata var, Mertens var... Senin önceliğin bu değil ki şu an. Ben bunun gerçekleşme ihtimalini çok zayıf görüyorum."

"Benim kulüp tarafından Di Maria ile ilgili bir girişim yapıldığına dair istihbaratım yok."

"Erden Timur, Mauro Icardi'nin bonservisini almak için PSG ile temaslara başladı. Icardi, Galatasaray'da mutlu. Burayı sahiplenmiş durumda. Gitmek isteyen zaten Weghorst gibi arkasına bakmadan gidiyor."

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 11:19
YORUM EKLE