Nevzat Dindar: "Galatasaraylı yöneticiye sordum ve bana 'Transfer listemizde' dedi"

Galatasaray'da transferde çok sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaraylı yöneticiye sordum ve bana 'Transfer listemizde' dedi"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Youtube kanalında Arsen Zakharyan ve Giannis Konstantelias gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZKHARYAN İÇİN ŞU BİLGİYE ULAŞTIM"

"Galatasaray yönetiminden şu bilgiye ulaştım. Bazen yaptığınız hamleler bir sonraki proje içindir. Galatasaray önce transfer edecek, sonra satacak. Çünkü Rusya'dan İngiltere'ye transferi mümkün gözükmüyor. Oyuncu cephesinin olumsuz demeçlerini okudum. Galatasaraylı yöneticiye sorduğumda bana şunu söyledi. 'Biz Zakharyan'ı alırız, oynatırız, satarız' diye düşünülüyor. Zaten Chelsea hazırda bekliyor."

"OLUMSUZ AÇIKLAMALAR BİR TAKTİK"

"Transfer için birtakım formüller üzerinde duruluyor. Şu an itibariyle transferin bittiğini söyleyemeyiz. Her an yeni gelişme olabiliyor. Bu konuda biraz daha beklenmeli. Olumsız açıklamaları bir taktik olarak değerlendiriyorum. Galatasaray şu anda frene basmış durumda. Karşı tarafın vereceği karar bekleniyor."

-KONSTANTELIAS GÜNDEMİ-

"Giannis Konstantelias ismini Galatasaray yönetimine sorduğumda bana şu ifadeyi kullandılar. 'Listemizde bulunan isimlerden biri tanesi' denildi. Şartlar uygun olursa gündeme gelebileceğini altını çizelim. 15 milyon Euro istiyorlar. Yüksek rakam. Bu rakama olmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2023, 12:48
YORUM EKLE