Nevzat Dindar: "İlerleyen günlerde Galatasaray'a veda edecek, Okan Buruk şans vermeyecek"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında oynayacakları Kopenhag maçı öncesi Ndombele, Ziyech ve Zaha'nın durumlarını takip ediyor.

Nevzat Dindar: "İlerleyen günlerde Galatasaray'a veda edecek, Okan Buruk şans vermeyecek"

Milli arada gelecek maçlar için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da tek hedef UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında 20 Eylül’de oynanacak Kopenhag maçına tam kadro çıkabilmek.

GÜZEL HABERLER GELDİ

Aslan’da bir tarafta sakatlığı bulunan isimler diğer tarafta ise hazır olmayan oyuncuların akıbeti merakla ediliyordu. Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce önceki akşam antrenmanı öncesinde Wilfried Zaha, Ziyech, Ndombele ve Icardi’nin durumları hakkında bilgi verirken olumlu ifadeler kullanması sevinç yarattı.

Sarı kırmızılıların birinci forveti Icardi’nin bugün takımla antrenmanlara başlayacağı, Ziyech’in ise önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba günü, Zaha’nın ise perşembe veya cuma günü takımla idmanlara çıkacağı açıklanmıştı.

ZAHA VE ZIYECH KARARI

Ziyech ve Zaha’nın milli aradan sonra hafta sonunda oynanacak Samsunspor maçında değerlendirilmesinin düşünülmediği öğrenildi. Her iki yıldızın da 20 Eylül’deki Kopenhag maçına kadar daha hazır hale gelmesinin bekleneceği ve bu karşılaşmada oynatılmasının planlandığı belirtildi.

NDOMBELE, SAMSUN'DA OYNAYABİLİR

Yine birkaç kilo fazlası olan Ndombele’nin de Samsun deplasmanında süre alıp Kopenhag karşısına 11’de çıkarılmasının hedeflendiği öğrenildi. Gruptaki ilk maçı çok önemseyen Okan Buruk, takımın son durumuna göre tercihlerini yapacak

LEO DUBOIS YENİ YOLCU

Sarı-kırmızılı takımda Fredrik Midtsjö’nün gidişinin ardından ayrılacak yeni ismin Leo Dubois olması bekleniyor.

Teknik Direktör Okan Buruk’un şans vermeyi düşünmediği ve son idmanlarda da yer almayan tecrübeli ismin ilerleyen günlerde veda edeceği öğrenildi. Dubois’in hafta başından itibaren iki Süper Lig ekibi Pendikspor ve Başakşehir ile adı anılmıştı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 17:04
YORUM EKLE