Nevzat Dindar: "İstanbul'a davet edildi, Galatasaray mutlu sona çok yakın"

Galatasaray, Hakim Ziyech transferinde mutlu sona çok yaklaştı. 

Nevzat Dindar: "İstanbul'a davet edildi, Galatasaray mutlu sona çok yakın"

Şampiyon kadrosunu Wilfried Zaha, Tete, Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay, Angelino ve Cedric Bakambu ile güçlendiren Galatasaray, Hakim Ziyech transferinde mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

OLUMLU SONUÇLAR GELDİ

Sarı kırmızılıların büyük bir titizlik içinde yürüttüğü Faslı oyuncunun transferinde beklenen olumlu sonuçlar dün geldi.

Kulüp doktoru Yener İnce’nin önceki gün Londra’da bir dizi testten geçirdiği yıldız futbolcunun dün sabah kan testleri yapıldı. Ziyech’in bu testlerinde de olumsuz bir duruma rastlanmadı.

İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Bu gelişme üzerine 30 yaşındaki futbolcu transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a davet edildi.

Hakim Ziyech, İstanbul’da da sponsor hastanede detaylı bir sağlık taramasından geçirilecek.

SON KONTROLLER İSTANBUL'DA

Suudi Arabistan’a transferi sağlık nedenleriyle gerçekleşmeyen Ziyech konusunda herhangi bir risk almak istemeyen sarı kırmızılıların bu nedenle son derece titiz davrandığı belirtildi. İstanbul’da kısa süre içinde yapılacak son kontrollerde bir olumsuzluğa rastlanmazsa Faslı yıldızla resmi sözleşme yapılacak.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

Galatasaray, Hakim Ziyech için Chelsea’ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. İngiliz kulübü, 30 yaşındaki yıldız futbolcuyu 3 yıl önce 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ajax’tan transfer etmişti.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2023, 22:39
YORUM EKLE