Nevzat Dindar: "Milan devrede, kesin satılır"

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Marcao'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda belirsizlik devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Milan devrede, kesin satılır"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'daki son gelişmeleri aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN MILAN DEVREDE-

"Alpaslan Öztürk için Ankaragücü ve Konyaspor ihtimalleri var. Aytaç Kara'nın da ayrılacağı konuşuluyor.Galatasaray'ın asıl satış gerçekleştireceği isimlere odaklanmak gerekiyor. Bunların başında da Kerem Aktürkoğlu geliyor. Lyon'un devrede olduğu yazıldı ama Milan devrede. Kerem'in zaten paylaşımlarına baktığınız zaman gitmek istiyor. Zaten gitsin. Kerem'in oynadığı pozisyon bir vitrin. Orada biraz yetenekli futbolcular tercih ediliyor. Kerem Aktürkoğlu o bölge için ilk düşünülen opsiyon değildi, bir lütuftu. Kerem'in satılacağını düşünüyorum. Rakam ise 20-23 milyon Euro bandında."

-MARCAO'YA SORU İŞARETİ KOYUYORUM-

"Marcao da takımdan ayrılabilir. İtalya'dan teklifler var ama yeni gelecek teknik heyetin Marcao ile ilgili raporu transferde belirleyici olacak. Kerem Aktürkoğlu kesin satılır, Marcao'ya ise soru işareti koyuyorum. Bu iki isimden 30-35 milyon Euro bandında bir gelir elde edilebilir."

-DENAYER, GERİ GELEBİLİR-

"Jason Denayer boşta. Denayer'in geri gelebileceğini düşünüyorum. Yerleri dolmayacak isimler değil. Transferlerden gelen parayı Galatasaray'ın iyi kullanması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2022, 14:43
YORUM EKLE