Nevzat Dindar: "Okan Buruk onay verirse 24 saatten daha az bir sürede transferi bitebilir"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk onay verirse 24 saatten daha az bir sürede transferi bitebilir"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınından gündeme dair bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İkinci bir hazırlık maçı olacak ama rakip belli değil. Zaniolo, Galatasaray'ın sansasyonel transferi olduğu için gözler Zaniolo'nun üzerindeydi. İlk maçında gol attı. Antrenmanlar ve bireysel çalışmalar adına Zaniolo için iyi geçti."

"Muslera bireysel çalışmalara başladı. Bu çok önemli. Barış Alper Yılmaz, Alanyaspor maçında 1 gol 1 asistle oynadı. Kerem ve Rashica da ön plana çıktı. Beklentilerimin altında kalan Yusuf Demir oldu. Yusuf'a biraz sabredilmesi lazım."

"Zaniolo'nun gelişiyle birlikte ön planda müthiş bir rekabet oluştu. Galatasaray'ın geleceği adına çok önemli. Okan Buruk'un da genel konsantrasyondan memnun olduğunu biliyoruz. Kaan Ayhan ara transferde gelmesine rağmen takıma liderlik yapabileceğini gösterdi."

"Muslera sakatlandığı gün 6 haftalık bir tedavi süreci düşünülüyordu. Muslera için Mart'ın 15'i düşünülüyor. Kasımpaşa maçı çok iyimser olur ama Muslera'nın fedakarlığı ve daha önceki sakatlıklarından dönüş süreci düşünüldüğünde Kasımpaşa maçı imkansız değil."

"Galatasaray'ın 1 yabancı kontenjanı boş. Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında Okan ile alakalı bazı soru işaretlerinin oluşması yönetimin de dikkatini çekti. Okan Buruk kaleci transferine onay verirse transfer 24 saatten daha az bir sürede bitebilir."

"Galatasaray'ın transfer listesinde Inaki Pena var. Gelecek sezon planlarında yer alıyor. Bunun dışında İtalya, Galatasaray için doğru adres."

"Zaniolo, Galatasaray'a başka bir takıma gitmek için gelmedi. Zaniolo herhangi bir ülkeye gitmesi durumunda 35 milyon Euro çıkış maddesi var. Juventus başta olmak üzere İtalya'dan önde gelen takımları adı anılıyor. Juventus'un çok net iligisi olduğu bilgisi var."

"Galatasaray'ın geleceği aydınlık. Çok ciddi projeler önümüzdeki süreçte açıklanacak. Sahada Zaniolo, Oliveira, Mertens ve Icardi gibi isimleri izlerken arka planda da önemli projeler gündeme gelecek. Önümüzdeki haftalarda bunların açıklamaları yapılacak."

"Avrupa'da birçok takım Icardi'yi isteyebilir bu çok normal. Icardi'nin bu takımlarla anılması taraftarı üzmesin. Icardi'nin gideceği varsa zaten gider. Icardi mantığıyla değil duygularıyla hareket edebilen bir isim. Beni umutlandıran Icardi'nin bu duygusallığı."

"Galatasaray taraftarı Icardi'yi çok sevdi. Icardi'den sonra taraftarı hangi forvet memnun edecek? Icardi'den sonra Galatasaray taraftarını memnun edecek bir forvet düşünemiyorum. "

"Arsen Zakharyan konusunda kimse beklenti içine girmesin. Oyuncuyla ilgili problem yoktu sadece ailesiyle ilgili problemler vardı. Bu yüzden transfer gerçekleşmedi."

"Galatasaray'ın Talisca için yaptığı teklif yok ama alınan bilgiler oyuncunun Al-Nassr'dan ayrılmak istediği şeklinde. Talisca'nın Türkiye'de ciddi bir piyasası var. Fenerbahçe'yle de adı geçiyor ama Galatasaray'ın bugün için böyle bir planı yok."

"Talisca, taraftarı heyecanlandıran bir isim ama 2-3 sene önceki Galatasaray yok. Galatasaray'ın masada güçlü olmadığı dönemde Talisca transferi belki de büyük bir hayaldi ama bugün için Talisca bir hayal değil. Galatasaray isterse bu transferi gerçekleştirir."

"Galatasaray'ın vizyonu Talisca'nın çok çok üzerinde. Zaniolo, Icardi, Mertens, Torreira gibi isimler var. Talisca'da anormal bir heyecan olmaması lazım. Talisca'nın gittiği yerler belli. Şu anki Galatasaray'ın futbol aklı Talisca'nın çok üzerinde."

"İlkay'ın bir gün Galatasaray forması giyeceğini düşünüyorum. Barcelona olmazsa Galatasaray olabilir. Hakan Çalhanoğlu da Galatasaraylı ama bugün için böyle bir durum yok."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2023, 00:54
YORUM EKLE