Nevzat Dindar: "Okan Buruk'un ilk bombası, çok istiyor, 5 milyon Euro gözden çıkarıldı"

Sarı-kırmızılılarda yeni teknik direktör Okan Buruk'un listesinde bulunan tecrübeli futbolcu için harekete geçildiği öğrenildi. Süper Lig devi, milli yıldız için 5 milyon euroyu gözden çıkardı.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk'un ilk bombası, çok istiyor, 5 milyon Euro gözden çıkarıldı"

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından Galatasaray'da teknik direktörlük görevine Okan Buruk getirildi. Sarı-kırmızılılarda 48 yaşındaki teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları başladı. Galatasaray'ın yeni teknik adamının istediği milli yıldız için 5 milyon euroluk bedelin gözden çıkarıldığı öğrenildi.

TORRENT'İN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Galatasaray’da, Teknik Direktör Domenec Torrent’in İspanya’da bulunmasına karşın tazminat konusu için görüşmeler başladı.

Torrent’in menajerinin İstanbul’da olduğu ve Cenk Ergün ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Yıllık 1.5 milyon euro alan Torrent’in bu parası düşürülmeye çalışılıyor. Katalan teknik adam ile yolların resmi olarak ayrılmasından sonra Okan Buruk açıklanacak.

TEKLİF TİMUR'DAN

Galatasaray’da Okan Buruk’un teknik direktörlüğe gelmesine bir telefon yetti. 48 yaşındaki hocanın, Sportif AŞ’de görev alan Erden Timur’un teklifine hiç düşünmeden, “Evet” dediği ortaya çıktı. Erden Timur’un, telefonla genç hocayı aradığı bildirildi. Bu öneri karşısında Buruk’un, “Koşulsuz kabul ediyorum. Benim en büyük hayalim buydu” yanıtını verdiği dile getirildi.

YABANCILAR OLMADI

Başkan Özbek ve kurmaylarının yabancı hocayı risk ve yüksek maliyetli gördükleri, yerli hoca olarak ise Okan Buruk dışında bu baskıyı kaldırabilecek başka isim göremedikleri öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetimde, “Bizi yaparsa Okan Buruk şampiyon yapar. Yabancı hoca alışana kadar lig biter. Üstelik maliyetleri ve talepleri de çok astronomik” dedikleri ifade edildi.

İLK BOMBA MERT MÜLDÜR

Galatasaray, teknik direktör sorununu Okan Buruk ile çözmesinin ardından hoca tarafından verilen transfer listesi için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, sağ bek konusunda İtalya’da Sassuolo forması giyen milli futbolcu için çalışmalara başladı.

Galatasarayda Okan Buruktan ilk transfer bombası Milli yıldız için 5 milyon euro

5 MİLYON EUROYA ÇIKACAK

Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, yeniden şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak için startı verdi. İlk olarak, 23 yaşındaki Mert Müldür için İtalyan ekibiyle pazarlığa oturacak olan Cim-Bom’da bu transfer için kesenin ağzı açıldı. 2024’e kadar Sassuolo ile kontratı bulunan yetenekli futbolcu için bonuslarla beraber yaklaşık 5 milyon euronun gözden çıkarıldığı bildirildi.

OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR

Galatasaray’da kale ve savunma hattının yabancılardan oluşması nedeniyle bu bölgede kısmi olarak yerlileştirme hamlesi düşünülüyor. Bu nedenle sağ ve sol bek oynayabilen Mert Müldür’ün transferinin büyük avantaj yaratacağı düşünülüyor. Okan Buruk’un da Mert Müldür transferini çok önemsediği bildirildi. Cim-Bom, Mert Müldür olmazsa, Kayserispor’dan Onur Bulut’a yönelecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 03:15
YORUM EKLE