Nevzat Dindar: "Okan Buruk'un sabrını taşırdı, ikisi de gönderilebilir"

Galatasaray'da kadro yapılanması adına önemli kararlar alınmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk'un sabrını taşırdı, ikisi de gönderilebilir"

Kadroya katılan yıldız futbolcular ile tüm dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da ayrılıklar da yaşanacak. 

AYRILACAK OYUNCULAR ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray'da da çanlar Sergio Oliveira ile Leo Dubois için çalıyor. 

Kayseri maçından sonra, “Galatasaray’ın kalitesini daha yüksek şekilde göreceğiz. Onu görmezsek zaten, oyuncular bizle birlikte olmayacak” açıklaması yaparak şaşırtan Teknik Direktör Okan Buruk’un hedefindeki isimlerin bu iki futbolcu olduğu ortaya çıktı.

OLIVEIRA VE LEO DUBOIS'e GÖNDERME

Sarı kırmızılı hocanın oyundan alınırken agresif bir görüntü sergileyen Dubois ile yine sahada kaldığı süre boyunca beklentilere yanıt veremeyen Oliveira’ya göndermede bulunduğu öğrenildi. 

LEO DUBOIS MUTSUZ

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen ama Sacha Boey’un beklenmedik performansı ile arka plana düşen ve ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Dubois’in mutsuzluğunun teknik heyeti rahatsız ettiği belirtildi.

OLIVEIRA DA KAYGI VERİYOR

Yine geçen sezon sonunda düşen performansı ve Galatasaray’dan aldığı yıllık 2 milyon 750 bin euro ücret ile dikkat çeken Oliveira’nın görüntüsünün kaygı verdiği bildirildi. 

3 sene daha sözleşmesi bulunan Portekizli oyuncunun vurdumduymaz halinin ve sahadaki etkisizliğinin Okan Buruk’un sabrını taşırdığı öğrenildi. Her iki futbolcu ile ilgili değerlendirme yapıldığı vurgulandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 23:38
YORUM EKLE