Nevzat Dindar: "Şampiyonluk ateşi için ilk kıvılcım yakıldı, 100 milyon TL geldi"

Son hafta puan kaybına rağmen Fenerbahçe’nin de berabere kalmasıyla farkı koruyan Galatasaray’da takım şampiyonluk havasına girdi.

Nevzat Dindar: "Şampiyonluk ateşi için ilk kıvılcım yakıldı, 100 milyon TL geldi"

Beşiktaş derbisinden alınacak sonucun, şampiyonluğa kendilerini biraz daha yakınlaştıracağını bilen sarı-kırmızılılar, el birliğiyle, bu maçın kazanılması için çalışmalara başladı.

4,5 MİLYON EURO ÖDEME YAPILDI

Şampiyonluk ateşi için ilk kıvılcımı yönetim yaktı. Galatasaray’da toplamda 4.5 milyon Euro'nu (Yaklaşık 100 milyon TL) oyuncuların hesabına yattığı bildirildi.

GOMIS'TEN TAKIMA YEMEK

Galatasaray’daki ikinci aksiyon da, Bafetimbi Gomis’ten geldi. Karagümrük maçında kriz çıkaran, hafta içinde de özür dilemesiyle affedilen Fransız oyuncu, arkadaşlarına bir yemek verdi.

Antrenman sonrası sarı-kırmızılılarda, teknik kadro ve personel Yeniköy’de bir restaurantta bir araya geldi, Gomis’in misafiri oldu. Başta iki kaptan Muslera ve Kerem olmak üzere, tüm arkadaşlarının desteğini yanında hisseden Gomis, bu şekilde teşekkür etti.

SERGIO OLIVEIRA: "HER GÜN MÜCADELE ETMEK GEREKİYOR"

Cim-Bom’un son dönemdeki formda ismi Sergio Oliveira, Galatasaray gibi birçok şampiyonluğu olan bir takımın parçası olmak için buraya geldiğini söyledi.

Portekizli futbolcu, “Ben de buraya bunun bir parçası olmak için geldim. Geçen gün, NBA röportajı izledim. Orada, ‘Kazanabilirsiniz, kaybedebilirsiniz ama her gün mücadele etmek gerekiyor asıl önemli olan şey budur’ diye güzel söylemişlerdi” dedi. Oliveira, Beşiktaş maçına hazır olduklarını, kazanmaya odaklandıklarını da sözlerine ekledi.

ERDEN TİMUR: "İYİLER MUTLAKA KAZANIR"

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı kulüpteki aile ortamının şampiyonluk getireceğini söyledi. Gomis olayının aile içinde tatlıya bağlandığına vurgu yapan Timur, “Birleştirici bir durum oldu. İnsani olarak hata yapılabilir, bu normal. Ondan sonra önemli olan, ailenin her konuda birbirine destek olması. Kısa zamanda çözülmesi ne kadar iyi bir aile olduğumuzu gösteriyor. Bence her türlü sporun yüzde 50’si ahlak, değerler ve birbirine olan bağlılıktır. İyiler sonunda mutlaka kazanır” dedi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 14:09
YORUM EKLE