Nevzat Dindar: "Şu an ismini söyleyemiyorum, çok daha heyecan yaratabilecek bir isim"

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların Antalyaspor maçını, Victor Nelsson için gelen resmi teklifin detaylarını ve yapılacak transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Nevzat Dindar: "Şu an ismini söyleyemiyorum, çok daha heyecan yaratabilecek bir isim"

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyetiyle moralli bir giriş yapan Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Nevzat Dindar, Antalyaspor galibiyetinden Nelsson'a gelen teklifin detaylarına; Alexis Sanchez'den Galatasaray'ın bir sonraki transfer hamlesine kadar birçok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

'HANGİ TAKIM OLURSA OLSUN ANTALYASPOR'A 3 PUAN YAZAMAZ"

"Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor hangi takım olursa olsun Antalyaspor'a rahat rahat 3 puan yazmaz. Çok önemli bir galibiyet. Kazanmak çok önemliydi. Benim Emre Akbaba ile ilgili endişelerimin olduğu daha net anlaşılmıştır. Malesef katıldığım programlarda kapasitesinin veya kalitesinin üzerinde övülen oyuncular görüyorum. Benim çekincelerimi doğrular nitelikte bir başlangıç. Galatasaray'ın ön tarafında oynayan oyuncu çok yeteneki olmak zorunda. Leo Dubois 2-3 hafta daha oynayamayacak. Omar'ın da bir problemi var. Sezon öncesi Galatasaray ile antrenmanlara çıkmayan Sacha Boey dün 11'de başladı. Boey kötü başladığı maçı iyi bitirdi."

İŞTE SEVİLLA'NIN NELSSON İÇİN YAPTIĞI TEKLİF

"Nelsson ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Sevilla'dan resmi teklif Galatasaray'a ulaştı. Teklifin detayları 12 milyon Euro net ve 3 milyon euro bonus şeklinde. Oyuncu gitmek istiyor. Nelsson, Sevilla'ya gitmek istiyor. Çok motive gözükmüyor. Sevilla'nın Galatasaray'dan oyuncu alma geleneği devam ediyor. Sevilla bir paylaşımda bulunmuştu. Bu kervana Nelsson da katılacak gibi görünüyor. Nelsson giderse yapılacak stoper takviyesi 2'ye çıkacak. Oyuncunun Galatasaray'da mutsuz olması gibi bir durum söz konusu değil sadece kendi kariyeri açısından Sevilla'da oynamayı tercih ediyor. Dünya Kupası'nda oynayacak bunu yadırgamamak gerekiyor. Nelsson yeri doldurulmayacak bir oyuncu değil. Marcao daha özel bir oyuncuydu. Oyuncunun sözleşmesinin güncellenmesi gibi bir konu yok. Kariyer planlaması çok farklı. Galatasaray, Sevilla'nın 12 milyon Euro net ve 3 milyon Euroluk bonus maddesini içeren teklifini reddetti."

"SANCHEZ'DEN DAHA FAZLA HEYECAN YARATACAK"

"Galatasaray'ın Alexis Sanchez için bir teklifi oldu. Oyuncu teklifi değerlendiriyor. Kariyeri düşüşte ama heyecan yaratabilecek bir isim. Arda Turan'ın Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerine bir dahli yok ama eski arkadaşı olması sebebiyle Sanchez transferinde yardımcı olmak istiyor. Sanchez'e Marsilya'dan da bir teklif var. Galatasaray'ı Torreira ve Mertens kesmiyor. Eğer Alexis Sanchez olmazsa çok daha iyi bir oyuncu var. Şu an ismini söyleyemiyorum ama kanat forvet oynuyor. Çok daha heyecan yaratabilecek bir isim."

NELSSON SONRASI KALİTELİ BİR STOPER GELECEK"

"Dursun Özbek'in Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalara göre Galatasaray transferde frene basmadı. Dursun Özbek bunun sinyallerini verdi. Haftasonu iki dünya yıldızı birden İstanbul'a geldi. Bundan sonraki hamlelerden iki isim daha çok önemli oyuncu diyebileceğimiz profilde oyuncular Galatasaray forması giyecek. Bu hafta bahsettiğimiz transferlerin netleşeceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın Nelsson'un gidişi sonrası daha kaliteli bir stoper alması gerekiyor."

"SIRADAKİ TRANSFERİN İSMİNİ VEREMİYORUM"

"Mertens ve Torreira bugün KAP'a bildirilecek. Galatasaray en az 3 transfer daha yapacak. Nelsson'un gidişine bağlı olarak 4 transfer yapılacak. Yeni bir yönetim ve yeni hoca ile birlikte yakaldığı hava ile bu transferler yapılacak. Galatasaray'ın hem parası hem limiti var. Bu transfer sayısı 4, 5 veya 6 bile olabilir. Bahsettiğim oyuncu Memphis Depay değil. Sıradaki transfer bahsettiğim ama ismini veremediğim futbolcu olabilir. Kanat forvet transferinden bahsediyorum. Stoper konusu öncelik değil."

"BU KADAR İDDİALI İSİMLERİN ARASINDA YUSUF YAZICI..."

"Yusuf Yazıcı bu kadar iddialı isimler arasında büyük bir etki yaratır mı? Büyük starlardan bahsediyoruz. Kerem için bile 'Acaba iyi mi?' soruları sordurtuyor taraftarlara. Vizyonunuzu dar tutmayın. Hayallerinizin ucu biraz daha açık olsun."

"RONALDO İLE İLGİLİ HAYAL SATMAMAK LAZIM"

"Geçtiğimiz günlerde Ronaldo ile ilgili bir paylaşımda bulundum. Ben yazana kadar kimse bu konuyla ilgili ilgilenmedi. Ronaldo ile iligli herhangi bir temas yok. Hayal satmıyorum ama Galatasaray'ın marka değerini göz önünde bulundurduğun zaman bana bu çok ütopik gelmiyor. Hayal ama ayaklarımız yere sağlam bassın. Ronaldo, Galatasaray'ı çok iyi biliyor."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2022, 11:39
YORUM EKLE