Nevzat Dindar: "TFF'nin yerinde olsam maçı tekrar ederim, Galatasaray'da 5 ay duramazdı"

Galatasaray'da Sivasspor maçı sonrasında dış etkenlere karşı mücadele başladı.

Nevzat Dindar: "TFF'nin yerinde olsam maçı tekrar ederim, Galatasaray'da 5 ay duramazdı"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-TFF'NİN YERİNDE OLSAM MAÇI TEKRAR EDERİM-

"TFF'nin yerinde olsam maçı tekrar ederim, Galatasaray'a averaj yapma imkanı doğar. Bugüne kadar pek böyle bir tekrar kararı alınmadı ama... Sivasspor, Fenerbahçe maçında ceza sahasında dışında pozisyonu kimse anlamlandırabildi mi? Demek ki hatalar oluyor. Nelsson'a yapılan penaltı ile maç 2-0'a gelecekti. Algı ile yaşıyorlar. Golün neden iptal edildiğine dair açıklama yapılması gerekiyor. Yerde yatan bir Galatasaraylı oyuncu vardı Sivasspor devam etti ve Oliveira tepki gösterdi. Neden topu dışarı atmadınız diye. Hiç hak etmediğiniz bir pozisyonun sonucunda golü buluyorsunuz. Bunu istiyorsanız neden Galatasaray'ın ilk yarıdaki Nelsson'un penaltısına ses çıkarmadınız? O zaman her maç tekrarlansın."

-GALATASARAY'DA 5 AY BAŞKANLIK YAPAMAZDI-

"Galatasaray'ın kadrolu muhabiri değilim. Eğer Ali Koç'un iddia ettiği gibi olsaydı Erden Timur'a 4 soru değil, 20 soru sorulur ve Fenerbahçe'nin basın toplantısı sabote edilirdi. Ali Koç eğer Galatasaray başkanı olsaydı bırakın 5 sene başkanlığı 5 ay başkanlık yapamazdı. Sonuçta 5 senede 0 kupa ile sportif bir başarısızlık var. Böyle bir ortamda asla Galatasaray başkanlığı yapamazdı. Kendisi adına 'Ali' adlı bir kitap yazıldı. G.Saray 4 sene üst üste şampiyon oldu ve Avrupa'dan kupa geldi. Efsane başkan Faruk Süren adına bile kitap yazılmadı. İşimi yapıyorum ve kimsenin adamı değilim. Haberlerimle yönetimler gitti."

-GALATASARAY'IN SİNİR UÇLARIYLA OYNANMASI DEMEK-

"Zorbay Küçük demek Kerem'e kullandığı ifadeleri akla getirmek demek. Arda Turan'a söyledikleri de biliniyor. Zorbay Küçük ataması Galatasaray'ın sinir uçlarıyla oynanması demek. Zorbay Küçük ve Ali Palabıyık ataması endişe edilecek durumlar. Yasin Kol da aynı şekilde. Ali Koç 'Hakemliği bitecek' demişti. Yasin Kol da bu hafta maç aldı. Bu atamalar umarım hakemler üzerinde farklı anlamlar uyandırmaz. Hakemler malesef rüzgara göre hareket ediyorlar."

-BİRİNE KESİN KART ÇIKACAK-

"Ankaragücü maçı derbiden daha önemli. Ankaragücü maçı sıkıntılı bir maç. Ankaragücü oyun yapısı itibariyle zorluk yaratabilecek bir takım. Oyuncuların dikkatli olması lazım. Abdülkerim Bardakcı, Mertens veya Kerem'in birine kesin kart çıkacak. Bundan eminim."

-ICARDI İÇİN HEDEF FENERBAHÇE DERBİSİ-

"Icardi'nin derbide golü var demiştim ve söylediğimin arkasındayım. Icardi, Ankaragücü maçında riske edilmeyecek. Icardi için hedef Fenerbahçe derbisi. Ne Suudi Arabistan ne Icardi, Al-Nassr transferine hazır değil."

-GALATASARAY, AANHOLT'A MECBUR-

"Galatasaray şu anda Patrick Van Aanholt'a mecbur. Aanholt oynayacak alternatifsiz görünüyor. Bir problem olursa yerine Dubois çekilecek. Emre Taşdemir'in sakatlığı büyük talihsizlik ve oynamasına engel bir sakatlığı var."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, 16:44
YORUM EKLE