Nicolo Zaniolo: "Fenerbahçe, bana teklif yaptı"

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

Nicolo Zaniolo: "Fenerbahçe, bana teklif yaptı"

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a transfer sürecinde Fenerbahçe'nin de kendisine teklif yaptığını açıkladı.

Zaniolo'nun açıklamaları şu şekilde:

"Geçen sezonu çok iyi geçirdik ve şampiyon olarak bitirdik. Şampiyonluğumuzu Fenerbahçe maçından sonra taraftarlarımızla kutladık. Statta muhteşem bir atmosfer vardı. Bu sene de yine hep beraberiz, çalışmalarımıza başladık. Şampiyonlar Ligi elemesindeki ilk maçımıza hazırlanıyoruz."

"Galatasaray'ı tercih ettim çünkü Galatasaray ilgimi çekiyordu. Yöneticiler de benimle çok ilgilendi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi futbol oynamam için kendimi iyi hissetmem gerekiyor. Burada kendimi çok iyi hissediyorum."

"Fenerbahçe de teklifte bulundu ama benim için verdiğim söz önemli. Ben de verdiğim sözü tutarak Galatasaray'a geldim. Galatasaray benim için çok önemli."

"Geçen sene yüzde 100 değildim çünkü geç geldim. Ardından deprem oldu ve liglere ara verildi. Dolayısıyla geç bir başlangıç oldu. Bunun yanında yine katkımı yaptım. Bu sene yüzde 100'ümü sahaya koyacağıma eminim. Çünkü bu sene baştan başlıyoruz. Çok daha iyi olacağına inanıyorum. Antrenmanlarda da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."

"Icardi kariyerimde birlikte oynadığım en iyi forvet. Muhteşem bir oyuncu. Onu başkasıyla karşılaştırmak mümkün değil. Umuyorum Galatasaray'a gelir ve katkılarına devam eder."

"Roberto Mancini'ye Galatasaray'da oynama fırsatına eriştiğimi söyledim. O da bana Galatasaray'ın çok büyük bir takım olduğunu ve tarihi bir geçmişinin olduğunu söyledi. Galatasaray'a gelmem için beni teşvik etti."

"Her gün çok fazla çalışıyorum. Bunun yanında genetik faktör de olabilir. Başkan Dursun Özbek'in beni 'Herkül'e benzettiği açıklamayı duydum. Kendisini çok seviyorum, iyi ilişkilerimiz var. Bana bir baba gibi yaklaşıyor her zaman. Bir ihtiyacım olup olmadığını soruyor. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum."

"Ibrahimovic dünyadaki en önemli futbolculardan birisi. Ancak ben o değilim. O bir forvet ben ise kanat oyuncusuyum. Çok güçlü bir oyuncu. Fiziksel olarak karşılaştırılabiliriz ama oynadığımız mevkiler farklı. Ben kendime Kaka'yı örnek alıyorum."

Kısa kısa, Nicolo Zaniolo

En sevdiği şarkı: Senza Parole (Vasco Rossi)

Yemek: Makarna

Renk: Siyah

Yer: İbiza

En ilginç Türkçe kelime: Görüşürüz

En ateşli taraftar: Galatasaray

Dizi: Prison Break

Kaynak: AA

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2023, 23:51
YORUM EKLE