Nihat Kahveci: "Artık çok zorlama, bırak, ben öyle yapmıştım"

NutSpor YouTube kanalında ‘Gol makinası’ programında Nihat Kahveci ve Erman Özgür, Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: "Artık çok zorlama, bırak, ben öyle yapmıştım"

Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu maçın son dakikalarından Arda Turan'ın oyuna girmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Nihat Kahveci ve Erman Özgür, Arda Turan ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Nihat Kahveci’nin açıklamaları şu şekilde:

"BEN 'BIRAKIYORUM' DEDİM VE BIRAKTIM"

"Arda Turan’a da çok haksızlık etmeyelim. Çok sevdiğim bir kardeşimdir. Türkiye’nin en değerli oyuncularından biridir. Yaptıkları da ortada. Arda artık çok zorlama, futbolu bırak. Futbol da zaten seni bıraktı. Görüntü bu. Sakatlıklar sonrası dönüyorsun ama beklenen Arda değilsin. Bazen bırakmak, bırakmamaktan daha iyidir. O kadar çok eleştiri alıyor ki, bırakması onun hayrına. Ruh halini de iyi görmüyorum. Mutsuz bir Arda, performans veremez. Barcelona’da hat-trick yapmış, Atletico Madrid’de banko oynamış Arda, derbide 83.dakikada oyuna giriyor. Ben, Beşiktaş dönemimde elimden geleni yapmaya çalıştım, sakatlıklar sonrası ‘Bırakıyorum’ dedim ve bıraktım. Bırakmayı da bilmek lazım."

Erman Özgür ise şöyle konuştu:

"FUTBOLU ÇOKTAN BIRAKMIŞ"

"Teknik adam yeri geldiğinde şapkadan tavşan çıkartır. Ancak Torrent’i anlamakta güçlük çekiyorum. Emre Kılınç, oyuna girmiyor da futbolu çoktan bırakmış Arda Turan niye oyuna giriyor? Maçı kazanmak için Torrent hiçbir şey yapmadı. Zaten bu yanlışları futbolcular da görüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, 00:08
YORUM EKLE