Nihat Kahveci: "Başkan olsam, sabah tesisten içeri giremez"

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında Nef Stadyumu’nda Sivasspor’a 3-2 mağlup oldu. Nihat Kahveci, Domenec Torrent ile ilgili zehir zemberek sözler söyledi.

Nihat Kahveci: "Başkan olsam, sabah tesisten içeri giremez"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray-Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci’nin açıklamaları şu şekilde:

-BAŞKAN OLSAM TESİSTEN İÇERİ GİREMEZ-

“Torrent, sana dünyada gelebilecek en iyi fırsatı Galatasaray verdi. Verenler de zaten bugün seçim kararı bile alamıyor. Daha seçim tarihi belirleyemeyen bir Galatasaray Başkanı ve yönetim kurulu var. Aslında var ama yok. Ben başkan olayım, Torrent sabah tesisten içeri giremez. Tazminatı mı var? Varsa var.”

-SENİN NE HADDİNE-

“Koskoca Galatasaray’ın teknik direktörü ’20 sene önceki Galatasaray’ı unutun’ gibisinden açıklama yapıyor. Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak alınan UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı unutmam. Biz gurur duyuyoruz. Senin ne haddine. Onu da geçtim geçen sene Galatasaray, gol averajıyla şampiyonluğu kaybetti. Bir ülke bu kadar hor görülmez. Gelmeyin.”

-TORRENT’İ GALATASARAY’A YAKIŞTIRAMIYORUM-

“Sen 3 ayda ne mazeretler biriktirmişsin de bugün mü söylüyorsun. Daha önce niye söylemiyorsun? Bu nedir ya? Gelen ülkeye sallıyor. Bu mazeretler olmaz. Koskoca Galatasaray’a bu açıklamaları yapan teknik direktörü yakıştıramıyorum. Sabahleyin gitmesi lazım”

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2022, 18:40
YORUM EKLE