Nihat Kahveci: "Bu senenin en enteresan transferi oldu ama Galatasaray neleri gördü"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Nihat Kahveci: "Bu senenin en enteresan transferi oldu ama Galatasaray neleri gördü"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"RASHICA, BU SENENİN EN ENTERESAN TRANSFERİ"

"Rashica için bu çalımın adı ne bilmiyorum. Ben şahsen olumlu anlamda bu senenin en enteresan transferi derim."

"BENİ BİRAZ TEDİRGİN ETTİ"

"Molde'yi geçer bu takım ama iç sahada 1-0'lık kısır maçlar, az pozisyonlar beni biraz tedirgin etti. Galatasaray bu maç sonrası 'Mazeretim var asabiyim' dese, sorun yok. Çünkü ilk maçı zaten rahat kazanmıştı. Ama şunu da söylemek lazım tabi, Galatasaray iki ilk saha maçı oynadı ve ikisi de 1-0 bitti."

"BERKAN'DAN TORREIRA BEKLEMEYİN"

"Berkan Kutlu'dan Torreira beklemeyin. Eğer onu beklersen eleştirirsin. İhtiyaç duyduğunda sana gerekeni yapar, görev adamı. Bu maçlarda da işini yaptığını düşünüyorum."

"KEREM, HER MAÇ İYİ OYNAMALI"

"Kerem Aktürkoğlu her maç iyi oynamak zorunda. Bugünkü Kerem'i beğendim diyemem. Galatasaray hücum hattında 20 dakika bile kötü oynama ihtimalin yok."

"ICARDI SEN CENNETLİKSİN"

"Icardi bile 3 maç kötü oynasın, Galatasaray taraftarı onu da eleştirir. Galatasaray taraftarı neleri gördü . Mauro Icardi, sen o kadar yüz güldürüyorsun ki; cennetliksin."

"TORREIRA, HİÇ ÖYLE DEĞİLDİ"

"Torreira hakkında kadar polemikler oldu 'Mutsuz, transfer olacak, sözleşme istiyor...' Yoo, hiç de öyle değil, Torreira çıktı maçını oynadı, herhangi bir problemini görmedim. Ama o kırmızı kartı görme, sana ihtiyaç var, görme o kırmızıyı."

"BAKAMBU İYİ FUTBOLCU AMA KARŞILIK GÖRMEDİM"

"Bakambu, senin kredin 100 ile başladı ama artık 10... Geldiği günden beri aldığı süreyi değerlendiremeyen bir numaralı oyuncu. Kalitesi bu değil. İyi futbolcu ama karşılık görmedim." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2023, 19:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali özkul
Ali özkul - 9 ay Önce

Nihat boş yapma be abi , korkudan ayaklarınız titriyor , transfer etmiş olduğunuz futbolcu eski bir Galatasaray oyuncusu ortada çalım felan yok

Osman
Osman - 9 ay Önce

Benim değer verdiğim belkide benimle beraber rahisca belki Galatasaray için çok önemli bir oyuncu işi ama nasilda oldu da Beşiktaş da transfer oldu belkide yönetimin beceriksizliği yada onemsemediler bu futbolcuyu ama yazık ettiler o oyuncuya yada bı gözdağı verdi ama ben kendime yetiremiyorum şampiyonlukta yüzde yüzünü veren oyuncuya elinizin tersine ittiniz yada rahsissa Galatasaray i kandırdı

Erkan akkurt
Erkan akkurt - 9 ay Önce

Bakambu ve Halil in ne işi var galatasarayda

Güven Baba
Güven Baba - 9 ay Önce

@Erkan Akkurt
İkisi de iyi futbolcular. Ama Galatasaray baskılı ve rakip ceza sahası önünde olduğu için sürekli Bakambu yanlış Transfer. Bence Halil çok iş yapar. Kapalı savunmaları açmaya yarar. Alveri kuvvetli. Sırtı dönükte oynar yüzü dönükte oynar. Cift santarafora da uygun santrafora da santrafor arkasında da kanatlardan da. Halil çok yönlü bir futbolcu. Deli paraya satacak Galatasaray göreceksin...

Enes
Enes - 9 ay Önce

Teknik önemlidir lâkin dinç oyuncular ancak yıldızlara karşı durabilir. Cl de büyük takımlar ve büyük oyuncular göreceğiz. Bizim futbolcularimizdan daha teknik oyuncularla karşılacağız. Işte o zaman rashica yı çok arayacağız