Nihat Kahveci: "Galatasaray'da ona helal olsun, anlatmaya kelimeler yetmez"

Şampiyon Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek sezonu tamamladı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da ona helal olsun, anlatmaya kelimeler yetmez"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL"

"Şampiyon Galatasaray, şampiyona yakışır şekilde şampiyon şekilde sezona veda etti. Keyfini çıkaracaklar. Türkiye'nin her yerinde sevinç olacak. Her şampiyon anasının ak sütü gibi helal şekilde olmuştur. Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'yi oyun olarak da psikolojik olarak da iki maçta da 3-0 yendi ve şampiyon oldu"

"OKAN HOCA AÇ OYUNCULARI OYNATTI"

"Böyle maçlar biraz taraftarı mutlu etme maçıdır. Rakibinden az koşamazsın, rakibinden az mücadele edemezsin. Okan hoca aç oyuncuları oynattı ve 2 gol attı Zaniolo, kırmızı kart da aldırdı. Barış Alper sahanın en iyilerindendi. Fenerbahçe savunmasını yıprattı. Kerem de aynı şekilde"

"SAHAYA KARAKTER KOYMADILAR"

"Fenerbahçeli oyuncular psikolojisi zor bir maça çıktı. Futbolcular için zordu. Valencia biraz sürüklemeye çalıştı, o kadar. Fenerbahçeli oyuncular net bir şekilde sınıfta kaldılar. Sadece oyun olarak demiyorum, sahaya karakter koyacaksın. Taraftarın en üzüldüğü konu da budur"

"JESUS SON MAÇINA ÇIKTI GİBİ GELİYOR"

"Jorge Jesus hep ezber, yine aynıydı. İki forvetle oynar, onları oyundan alır Pedro'yla King'i alır. Bilindik şeyleri yapmasına rağmen Galatasaray, Jesus hiçbir değişiklik yapmadan maçı bitirdi. Jesus kupayı da alsa bana Fenerbahçe'deki son maçına çıktı gibi geliyor"

"AFERİN JESUS, MÜTHİŞ DOKUNUŞ!"

"Normalde Batshuayi'nin çıkması için onun numarası kalkmış ama Arda Güler, Muslera'nın önde olduğu pozisyonda orta sahadan şut çekince Jesus, Arda'yı çıkarmaya karar vermiş. Aferin Jesus'a, muhteşem bir dokunuş! O zaman Rossi'ye neden ısrar ettin?"

"ARDA YOKTU, NASIL OLSUN?"

"Sahada Arda Güler yoktu ki, nasıl olsun? Galatasaray üçlü orta saha oynuyor. Okan hoca, Icardi'nin yanına Barış'ı koymuş, Berkan koşuyor, Toreira 5 kişilik koşuyor. Fenerbahçe 2 orta sahayla oynuyor. Bir kere zaten orada 5'e 2 eksiksin."

"ZANIOLO EN BÜYÜK MAÇTA ÇIKTI VE ATTI"

"Galatasaray için ne diyelim ki, iyi kadro. Devre arasında Zaniolo'yu getiriyor. İçerideki maçlarda 4 gol atıyorlar, bir maçta Zaniolo forvet oynadı diye eleştirildi. Kırmızı kart gördü diye eleştirildi ama bak en büyük maçta çıktı, iki gol attı, yıldız oldu."

"KARAKTERLİ YILDIZ OYUNCULAR VAR"

"Galatasaray'da yıldız oyuncuların yanında karakterli yıldız oyuncular var. Şampiyonluktan beri eğleniyorlar ama bu maçta çıkıp kazanıyorlar. Haklı şekilde sevinecekler. Şampiyonluğu iyi oyun ve 3-0'lık galibiyetle taçlandırdılar"

"JESUS OLMASA DA BUNDAN KÖTÜ OLMAZDI"

"Osayi oyuna girdikten sonra herkes taktiksel olarak neler olabileceğini söyleyebilir. Sağ bek olacak, Ferdi öne geçecek vs. Forvetleri çıkaracak falan hep aynı şeyler. Orta sahada rakibin üç kişi, Barış Alper geliyor, Zaniolo geliyor. Sen eksiksin, buna karşı gelmiyorsun. Jesus olmasa, başka bir hoca olsa Fenerbahçe bundan daha kötü oynar mıydı? Bence oynamazdı. Derbide sıfır şut isabeti! Böyle istatistik olmaz."

"ABDÜLKERİM'E HELAL OLSUN"

"Aidiyet, Karakter, Vefa, İstikrar, Hırs! Abdülkerim Bardakcı'yı anlatmaya kelimeler yetmez, helal olsun."

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 10:30
YORUM EKLE