Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oyuna girmesi bile bana sürpriz oldu ama mecbur"

Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag'a elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oyuna girmesi bile bana sürpriz oldu ama mecbur"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

"İKİNCİ YARIYA ÇOK KÖTÜ BAŞLADILAR"

"2. yarıda Galatasaray'dan daha iyi bir futbol bekliyordum. Çok kötü başladılar. İş, kırmızı karttan sonra koptu."

"MERTENS, OYUNDAN ERKEN ÇIKTI"

"Mertens, çıkmadan önce Galatasaray'ın ikinci yarında en tehlikeli pozisyonuna giren isimdi. Bu maçta çıkması olmadı. Mertens, o bölgede topu tutup hücum bölgesine gitmeyi sağlıyordu. Onu da alınca ve 10 kişi kalınca işler değişti. Mertens, oyundan erken çıktı."

"İKİNCİ YARIDAKİ FUTBOLLA AVRUPA'YA VEDA ETTİ"

"Perşembe günü Avrupa'da yola devam, Cuma sabahı Avrupa'dan ayrıldık. Böyle oldu. İlk golü yedikten sonra Galatasaray, ilk yarı bitene kadar 'Ben bu turu geçiyorum' dedi, ikinci yarıdaki futbolla Avrupa'ya veda etti."

"SPARTA PRAG'A ELENİYORSAN ELEŞTİRİLİRSİN"

"Başkanından yönetimine, teknik direktöründen futbolcularına kadar herkes 'Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi Finali' dedi. Çıtayı çok yüksek koydular. Sparta Praga eleniyorsan eleştirilirsin. 10 kişi kalmayacaksın, beklenmedik durumları yaşamayacaksın. Daha dikkatli olacaksın. Kaan Ayhan tecrübesine o müdahaleyi yan yana getiremiyorum. O zamanlama hatasını yapmayacaksın."

"VİNİCİUS'U OYUNA OLMASI BİLE SÜRPRİZDİ"

"Okan Buruk'un Vinicius'u oyuna alması bile bana sürpriz oldu ama mecbur. Başka opsiyonu yok."

"ZAHA, ÇOK KÖTÜ"

"Kerem Aktürkoğlu, iyi oynamadı ama bu Zaha'yı görünce de çıkmasaymış. Zaha, çok kötü. Çok kötü oynadı. Bildiğimiz Zaha, alır, tek başına da gider." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2024, 00:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 2 ay Önce

Bu yıl yapılan transferler tam bir fiyaskodur.Zaha,Tete,Ndombele yorumcular tarafından parlatilmis GS futbol takımına algı yanilmasi yapılarak monte edilmeye çalışılmıştır. Sezon başı kadro planlamasında yanlış tercihler yapılmış,kulup zarara ugratilmis ve sezon tumuyle kaybedilmistir.Gamsiz,takım ruhundan uzak ve gayretsiz oyuncularla başarılı olmak mümkünmüdür?

Gs Gs
Gs Gs - 2 ay Önce

Zahaya yıllık 4.5 m euro bir de imza parası 2.5 m euro zaten 7 yaptı 7 8 e git genç potansiyeli kanat al 500 bin euro ver seneye sat bundan iyi bari yedek kalmayı dert etmez sen de keremi kaybetmemiş olursun ama olmaz illa birinin elinden aldık diye hava atacaklar.