İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'a lütfen gelmiş gibi, 'Size iyilik yapıyorum da sahaya çıkıyorum' der gibi oynuyor"

Galatasaray, rövanş maçında Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'a lütfen gelmiş gibi, 'Size iyilik yapıyorum da sahaya çıkıyorum' der gibi oynuyor"

Yeni Açık Youtube kanalında İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, 8. DAKİKAYA KADAR SAHADA YOKTU"

"İlk maç çok baskı altında kalan, rakibe çok pozisyon veren, geriye çok koşan bir Galatasaray vardı. Bu maçta Galatasaray nasıl başlayacak diye merak ediyorduk. 8. dakikaya kadar Galatasaray sahada yoktu, golü de yedi zaten. Beraberliği sağladıktan sonra işi dengeledi. İkinci yarıda Kaan Ayhan'ın atılmasıyla sürklase olan bir Galatasaray izledik. Beklenen bir skor değil. Beklediğimiz bir gece olmadı."

"HERKES KEREM'E KIZIYOR AMA ZAHA'NIN DURUMU NE?"

"Herkes Kerem Aktürkoğlu'na kızıyor ama neyi yok, neyi var sahada veriyor. Bu Zaha'nın durumu ne? Bence maçın kaybedilmesinin başlıca nedenlerinden biri Zaha."

"TRANSFERDE ÇOK ISKALADILAR"

"Galatasaray, bu sene transferde çok ıskaladı. Davinson Sanchez ve Kerem Demirbay dışında katkı sağlayan olmadı."

"ŞŞİMDİ NE KONUŞULACAK?"

"Genelde Okan Hoca ve İsmail Hoca mukayese ediliyordu. İsmail Hoca eleştiriliyor, 'Okan Hoca yoktan var ediyor, bir şekilde idare ediyor' diye konuşuluyordu. Bu maçta skor ve oyun bir anda terse dönünce, şimdi ne konuşulacak merak ediyorum."

"ZAHA, LÜTFEN GELMİŞ GİBİ"

"Icardi, geçen sezon Galatasaray'a geldiğinde 10 yıldır bu takımda oynuyor gibiydi. Öyle bir benimsedi, öyle bir oynadı ki; taraftarlar adına şarkılar söyledi. Zaha, lütfen gelmiş gibi. 'Ben Zaha'yım, size iyilik yapıyorum da sahaya çıkıyorum' der gibi hareket ediyor."

"REZİİL BİR MAÇ YÖNETTİ"

"Hakem Anthony Taylor, rezil bir maç yönetti. Özellikle kart pozisyonlarında, maçın başında tamamen Galatasaray aleyhine çalıştı."

"BİRKAÇ FUTBOLCU SINIFTA KALDI"

"Bu kadar dağınık, bu kadar etkisiz bir Galatasaray beklemiyordum. Faturası sezon sonunda kesilir. Birkaç futbolcu sınıfta kaldı. Bundan sonra sınıfı kim geçecek, kim kalacak göreceğiz bakalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 22:54
YORUM EKLE