Okan Buruk: "Sizi alalım buraya siz konuşun isterseniz, sussunlar da konuşalım"

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 3-2 kazandığı maçın rövanşında Çekya'nın Sparta Prag ekibine 4-1 mağlup olan Galatasaray, Avrupa kupalarına veda etti.

Okan Buruk: "Sizi alalım buraya siz konuşun isterseniz, sussunlar da konuşalım"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, basın toplantısı öncesinde Çekyalı basın mensuplarını tepki gösterdi.

Buruk, sohbet eden basın mesnuplarına "Sizi alalım buraya siz konuşun isterseniz. Sussunlar da konuşalım." sözleriyle tepki gösterdi.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"KENDİ SEVİYEMİZİN ÇOK ALTINDA OYNADIK"

"Maçın genelinde kendi seviyemizin çok altında oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok mücadele ettiler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Çok fazla top kayıpları yaptık. Baskı yokken yaptığımız top kaybı yaptık. Maçı kaybetmekten dolayı çok neden sayarım ama özellikle baskı olmadan yaptığımız top kayıpları rakibe güç verdi. Maçın genelinde kendi seviyemizin çok altında oynadık."

"TAKIM OLARAK KAYBETTİK"

Okan Buruk yenilginin transferi yetişmeyen oyunculardan değil, takım oyunundan dolayı kaybettiklerini söyledi.

"Sacha Boey transferin son günleri ayrıldı. Kulüp için önemliydi. Boey'in yerine transfer yaptık ama oyuncumuz sakatlandı. Angelino'nun devam edip etmeyeceği kafamızda az çok belliydi ama gidişi geç oldu. Başkanımız ve yönetim kurulumuz her zaman çaba sarf etti. Köhn'ü Avrupa listesi kapandıktan sonra almak zorunda kaldık. Bundan önceki ilk maçta da benzer 11'le çıkmıştı. Kaan'ın sakat sakat oynaması performansı etkiliyor. Kulübede yedeğimiz yok. Bu bir takım oyunu. Kaybetmemizin nedeni sağ bek, sol bek, sahadaki oyuncular değil, takım olarak kaybettik. Birçok mevki kötü oynadı bugün. Benim sorumluluğumda olan bir şey. Bazen bu tür şeyler yaşıyoruz." 

"HEP KÖTÜ HAKEM PERFORMANSLARINA DENK GELDİK"

"Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde benzer kötü hakem yönetimleri yaşadık. Bu maçta da hakem yönetiminden memnun değiliz. Nedenini bilmiyoruz ama genel olarak hep kötü hakem performanslarına denk geldik. Premier Lig hakeminden daha iyi performans bekliyorsunuz. Ancak formda değildi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 18:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet   Solak
Mehmet Solak - 3 ay Önce

Bu yenilgi Sayın Özbeke yazar her zaman kelepir fiyät kollannaz iki bek alamadılar gitti