Nihat Kahveci: "Galatasaray'da yüzde 100 değil ama kendine iyi bakmış, fişek gibi"

Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle namağlup sersini devam ettirdi.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da yüzde 100 değil ama kendine iyi bakmış, fişek gibi"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA ÖYLE İSİMLER VAR Kİ..."

"Galatasaray adına bu sezon bu cümleyi çok kullandık. Beklenilen oyun yok ama beklenilen skor var. Galatasaray'da öyle isimler var ki Rize'de Oliveira çıktı golünü attı, bugün de Zaha görevini yaptı. Galatasaray kötü oynarken genlerinde olan o kazanma alışkanlığının karını aldı."

"ZAHA'NIN PERFORMANSINDAN DOLAYI MUTLUDURLAR"

"Galatasaray taraftarı Zaha'nın performansından mutludur, takımın performansından mutlu değildir. Son 40-45 dakikalık bölümdeki oyunla Galatasaray'ın takılacağı maçlar olacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki o konsantrasyonu ligde görmüyorum. Şu an puan olarak yeterli oyun olarak değil."

"KEREM, HER YERE GİDİYOR"

"Kerem Aktürkoğlu'nu 10 numara olarak görmeyin, 10 numara özelliğinde bir oyuncu değil. Kerem'i forvet gibi düşünün, her yere gidiyor çünkü. Kerem'in Icardi'ye kestiği bir pozisyon var Icardi golü atsa Kerem yine asist yapmış olacaktı. Kerem kötü oynarken de bu tehlikeleri yaratabiliyor ceza sahasında."

"BAYERN DEPLASMANINA BU İLK 11 ÇIKAR"

"Bayern Münih deplasmanında bu oyunla puan alıp dönmek zor ama her zaman umut vardır. Galatasaray, Bayern deplasmanına bu ilk 11 ile çıkar, Muslera'nın durumuna bağlı."

"ICARDI'Yİ KESEMEZSİN"

"Icardi oynayabiliyor ki oynuyor, bu yüzden hoca oynatır. Mauro Icardi'yi kesemezsin."

"ZAHA, KENDİNE İYİ BAKMIŞ"

"Yüzde 100 bir Zaha değil ama dinlenmiş, kendine iyi bakmış. Diri bir Zaha, 25 metrede fişek gibi bir gol attı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2023, 06:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Zaha 'yı ilk defa diri, mücadele eden bir futbolcu olarak gördüm, umarım sürdürebilirlik oyununu anlamıştır. Mücadele etmezse onu görmek istemem çünkü solda Kerem ortada Mertens düzenini bozuyor.