Nihat Kahveci: "Galatasaray'ı nasıl eleştireyim? Fenerbahçe ve Beşiktaş maçından sonra kimse.."

Galatasaray, bu sezon Avrupa'da ses getiren futbolunu oynamaya devam ediyor. Mağlup olunan Bayern Münih maçlarında bile alkış alan performans sergilendi.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'ı nasıl eleştireyim? Fenerbahçe ve Beşiktaş maçından sonra kimse.."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbolla büyük övgüler alıyor.

Gruptan çıkma şansı son maça kalan Galatasaray, Kopenhag'ı yenmesi durumunda son 16 turuna yükselecek.

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I TEBRİK EDECEĞİM"

"Galatasaray, gruptan çıkamazsa bile tebrik edeceğim. 3 tane yedi 3 tane attı, 2 tane yedi 3 tane attı ve bunları Manchester United'a attı. Galatasaray'ı nasıl eleştireyim?"

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ MAÇINDAN SONRA KİMSE ELEŞTİRMESİN"

"Beşiktaş'ın 1 puan aldığı Konferans Ligi grubu var. Başa dönelim 'Beşiktaş, gruptan rahat çıkar' derdim, 'Fenerbahçe rahat rahat çıkar' derdim. Galatasaray için 'Manchester United kötü, Galatasaray 3 tane yedi, berabere kaldı. Bayern Münih daha tam oturmadı, niye yenemediler?' diyorlardı. Galatasaray ile ilgili bu eleştiriler yapılıyordu. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçından sonra artık kimse eleştirmesin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 18:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 5 ay Önce

Okan hoca kapanan takımlara kanattan ve otadan yapılan ataklarda hücum oyuncularını fazla içeri gömüyor cezaalanı dışından içe doğru ver kaç veya yan paslarla defansa sızma yapsalar daha rahat pozüsyon bulurlar ben Avrupa takımlarını böyle oynadığını görerek söylüyorum