Nihat Kahveci: "Galatasaray için bir kişi bile diyemez, Manchester City bile veriyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray için bir kişi bile diyemez, Manchester City bile veriyor"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray - Sivasspor maçını değerlendirdi.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"O GÜNDEN SONRA 3 MAÇTA GOL YENMEDİ"

"Ligimizde çok takım var ama aynaya bakıp kendi eksiklerini gören bir numaralı takım Galatasaray. Karagümrük'ten 3 gol yedi, Beşiktaş maçında 3 gol yedi. O günden sonra son 3 maçında gol yemedi. Okan hoca, 'Biz her maç gol atarız ama gol yememliyiz' dedi ve bunu toparladı."

"MANCHESTER CITY BİLE VERİYOR"

"Bugün Sivasspor'a da iki kafa vuruşu dışında pozisyon vermedi. Onu da dünyanın en iyi takımı Manchester City bile veriyor. Mertens eleştiriliyor, seviyeye bak. Mertens çıkıyor, Mata giriyor. İnanılmaz bir kadro kalitesi.

"HER TAKIMIN OYUNCUSU BU ADAMI ZEVKLE İZLİYORDUR"

"Galatasaray dersini alıyor, bir sonraki maçta bunu sahaya yansıtıyor. Galatasaray taraftarı da maçları aşırı güvenli izliyor. Icardi'nin özel forması çıktı. Ona şapka yap, şort yap, kazak yap... Ne yaparsan yap satar. Her takımın oyuncusu bu adamı zevkle izliyordur."

"BU 10 GİN GEÇMEZ"

"Attığı ikinci golde zeka dolu bir vuruş yaptı. 10 gün sonra final maçı var. Ankaragücü maçında kazandığı an şampiyon olacak. Bu 10 gün taraftara geçmez. İşin matematiği kaldı. Galatasaray sezon başından beri haklı bir şekilde buralara getirdi. Şampiyonluk bir maçla gelmiyor. Anasının ak sütü gibi helaldir."

"BİR KİŞİ BİLE DİYEMEZ"

"Galatasaray taraftarı bu sene özellikle ilk günden bugüne kadar muazzam destek verdi. Maçın içinde oyunculara inanılmaz güven veriyorlar. Sezona oyun olarak çok kötü başladı ama o dönem bile isim olarak oyuncular rakipleri tehdit eden isimlerdi. Galatasaray'ın konumuna bir kişi bile 'Hak etmiyor' diyemez."

"HER AN SAHANIN HER YERİDNEYDİ"

"Kerem-Icardi ikilisi çok konuşulur. Torreira'nın performansını asla gözardı etmem. Her an sahanın her yerindeydi. Galatasaray rakibine bu kadar az pozisyon verip yıldızıyla da galibiyeti elde etti. Şu durumda daha iyi oynayabilirdi demek doğru olmaz."

"OKAN HOCA TOTEMCİ Mİ, BİLMEM"

"Okan hoca totemci mi, değil mi bilmem. Kafasında 10 kişi net. Bunlardan biri de Mertens... 7 maç oynamasa bir tane de çıkıp çatala bırakıp bizi susturur." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 10:00
YORUM EKLE