Nihat Kahveci: "Geldiği günden beri bir ayağı hep Galatasaray'ın dışındaydı"

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile berabere kalarak puan kaybıyla başladı.

Nihat Kahveci: "Geldiği günden beri bir ayağı hep Galatasaray'ın dışındaydı"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"HİÇBİR GALATASARAYLI MUTLU OLMADI"

"Galatasaray'a ligin ilk maçları için, geçen sezonki Gomis gibi bir bir kurtarıcı lazım. Hiçbir Galatasaray taraftarının mutlu olduğunu düşünmüyorum."

"1 GOLLE ŞAMPİYON DEĞİŞİYOR"

"İlk maçın günahı olmaz ama bizim ligimizde 1 golle şampiyon değişiyor. Galatasaray, çok önemli iki puan kaybetti. Maçın yıldızı Bilal oldu, Galatasaray'dan iki puanı alan Bilal'di."

"SAHANIN İÇİNDEKİ ÇALIMLARI GÖRMEDİM"

"Saha dışında yapılan transfer çalımlarından, sahanın içinde de yapıp 1 tane de olsa gol atması gerektiğini düşünüyorum. Yenersin, yenilirsin... Galatasaray'ın en azından bir gol atması lazım. Futbol sahanın içinde oynanır, sahanın içindeki çalımlar önemli. Bugün sahanın içinde o çalımları göremedim."

"YILDIZ OYUNCU ALMAK ÖNEMLİ AMA..."

"Yıldız oyuncu almak önemli, taraftar da mutlu olur ama  iyi takım olmak, performansı sahada göstermek çok farklı bir şey."

"ZANIOLO'NUN BİR AYAĞI HEP GALATASARAY'IN DIŞINDAYDI"

"Zaniolo'nun geldiği günden beri bir ayağı hep Galatasaray'ın dışındaydı. Zaniolo geldi, ikinci yarıda kritik goller attı ama olsa da tamam olmasa da tamam. Yüzde 50 - 50. 'Kalsın, Zaniolo olmazsa biz yanarız.' havasını hissetmiyorum."

"TORREIRA, ÇOK ÖNEMLİ"

"Torreira, Galatasaray adına çok önemli oyuncu. O oynadığında, öndeki oyuncular daha iyi hücuma konsantre oluyor. 'Nasıl olsa Torreira var' diyorlar. Ama bugün Kayserispor'a karşı oynuyorsun. Ekonomik ve kadro anlamında seninle yarışamayacak bir takımla oynadın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selçuk Gerçek
Selçuk Gerçek - 9 ay Önce

Futbol dünyasında skor yazarından geçilmiyor. "Transfer çalımları"ymış. Denizde yaşayıp deryayı bilmeyenler güruhu!