Nihat Kahveci: "Herhalde hafta arası gidip onunla buluşuyor, bu nasıl performans?"

Galatasaray, Süper Lig’in 7. Haftasında sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Herhalde hafta arası gidip onunla buluşuyor, bu nasıl performans?"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray – Konyaspor maçının ardından yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"TARAFTAR İÇİN GALİBİYET ÖNEMLİ"

"Keyifli bir maç izledik. Konyaspor neden lider olduğunu göstererek maça başladı. İkinci yarıda da kulübenin zenginliğiyle Okan hocanın hamleleriyle Galatasaray kendini gösterdi ve kazandı. 58 hafta sonra Galatasaray lider oldu. Taraftarlar için bu, yeni kurulmuş takım için durum çok önemli"

"DAHA TAKIM OTURMADI, DAHA İYİ OLACAKLAR"

"Maçtan sonraki bu birlik beraberlik, danslar çok önemli görünüyor. Galatasaray maçı bırakmıyor bir kere bu çok önemli. 4 maçtır. Kendileri atmasa da rakibine attırıyor golleri. Daha takım oturmamasına rağmen oyunu kompakt halde oynayamazken bu tür galibiyetler çok önemlidir. Daha iyi oynayacaklar mı oynayacaklar."

"HAMLE GÜCÜNÜN YARARINI GÖRDÜK"

"Icardi, Yusuf falan ikinci yarıda giriyor yani düşünün. İkinci yarıda bu hamle gücünün yararını gördük. Konyaspor'un kulübe zenginliği olmadığını da yaşayarak görmüş olduk. Endri Çekici de sakatlanınca Konyaspor yavaşladı"

"İKİNCİ YARIDA KENDİLERİNİ GÖSTERDİLER"

"Galatasaray'ın motivasyon anlamında elinde çok fazla şey vardı. Icardi sahada, hava güzel, tribünler tıklım tıklım. İstanbul'da trafik durdu stüdyoya giremedik, İstanbul kilitlenmiş. Rakip gol yememiş ona rağmen kendisini göstermeye çalışan, ilk yarıda değil ama ikinci yarıda kendisini göstermeye çalışan bir Galatasaray izledik"

"ICARDI TAM HAZIR OLMADIĞINI GÖSTERDİ"

"Icardi'nin hazır olmadığı belli, topa bu kadar dokunmadan takımına yararlı olan forvet az bulunur. Golde o bölgeye koşuyu yapması, diğerinde de rakibin eksik kalmasını sağladı. Bir pozisyonu vardı, kalecinin üzerine vurdu."

"MUSLERA'NIN ŞAMPİYONLUK KATKISI"

"Şu söyleyebilirim, şampiyon olduğunda katkısı gözardı edilmeyecek bir Muslera performansı var. 101'inci dakikaya kadar inanılmazdı Muslera. Bu sezon çok iyi yine. Boey yine inanılmaz oynadı"

"GERÇEK MERTENS BU DEĞİL"

"Dubois son zamanlarda ben geliyorum dedi, performansını da gösterdi. Oliveira ofans olarak iyi, defans olarak kurtaramıyor kendini. Mertens'i ofansta izlemek güzel. Arkadaşlarına servis yapacak şut atacak. Set oyunu oynayamadığı için gösteremiyor kendisini. İki tane peşpeşe pozisyonu var. Sarılar verilse neden verildi demem"

"HÜCUMDA SORUN YOK, DEFANS PROBLEM"

"Kerem benim beklentilerimin altında kaldı. Galatasaray toplu oyunda sıkıntı yaşamaz, top rakipteyken ise yaşayabilir. Futbolda sadece ofans yok, Galatasaray'ın hücumda sorunu yok. Böyle devam edemessin savunmada. Muslera da gol yiyecektir"

"NE OLURSA OLSUN GALİBİYET"

"Emin'i yine beğendim. Okan hoca kazanan 11'i bozmama yoluna gitti, olabilir. Bugün itibarı ile Galatasaray ne olursa olsun kazandı ve lider oldu."

"BOEY, HERHALDE CAFU İLE BULUŞUYOR"

"Sacha Boey için ‘Rezerv Lig’de ne yedin, menü ne?’ dedim. Herhalde hafta arası gidip Cafu ile falan buluşuyor. İnanılmaz git gel yapıyor. Bu nasıl performans?" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2022, 19:36
YORUM EKLE