Nihat Kahveci: "O saçlarını ya iyi bağla ya kes ya da bırak sallansın, Galatasaray'da bu kadar etkili oynaması hayret verici"

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Nef Stadyumu'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "O saçlarını ya iyi bağla ya kes ya da bırak sallansın, Galatasaray'da bu kadar etkili oynaması hayret verici"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci, top toplayıcı çocuğa müdahale ederek Galatasaraylı taraftarların tepkisine çeken Tayfur Bingöl ile ilgili çarpıcı eleştirilerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY HAK ETTİ"

"Galatasaray haklı bir galibiyet aldı. Maçın başından sonuna kadar daha iyi organize olan takım Galatasaray'dı. Icardi bir dünya yıldızı. Bu kadar az topla buluşup bu kadar etkili oynamak hayret verici. Sahada yoktu dersin, neredeyse hat-trick yapıyordu."

"BEŞİKTAŞ BÜYÜK YARA ALDI"

"Riski alan maçı kazandı. Galatasaray, 'Yarışta ben de varım' dedi. Beşiktaş için ise şampiyonluk yolunda özellikle bu oyunla ve puan durumu ile büyük bir yara aldığını söyleyebilirim."

"TAYFUR SAÇIYLA UĞRAŞMAKTAN DEFANSI HÜCUMU UNUTTU"

"Rosier kariyerinin en kötü maçını oynadı, Tayyip Talha ilk defa bu kadar kötü göründü, Tayfur saçını başını düzeltmekten defansı hücumu unuttu. Böyle maçlarda bu işler dikkat çeker. O saçlarını ya iyi bağla ya kes ya da bırak sallansın."

"ISMAEL DÖNEMİNDEN DAHA DAĞINIK"

"Bugün Valerien Ismael döneminden daha dağınık bir Beşiktaş gördüm. Galatasaray daha maçın başında 5 korner attı. Sen bu şekilde nasıl derbiyi kazanacaksın? İkinci golde Oliveira'yı bırakıyorsun ki orta açsın. Galatasaray sonuna kadar hak etti"

"CENK TOSUN OLMASA KALEYE GİDEMEYECEKSİN"

"Ne olursa olsun, Beşiktaş bu kadar yetenekli oyuncularla bu kadar kötü bir performans göstermemeli. Cenk Tosun olmasa kaleye gidemeyeceksin. Maç 2-2'ye de gelebilirdi ancak bu, Beşiktaş'ın iyi olduğu anlamına gelmez. Galatasaray maçı hak etti."

"HEP SALİH ÇIKIYOR OYUNDAN"

"Şenol hoca, değişikliklerden sonra çift forvete döndü, normal. Ancak hep Salih oyundan çıkıyor. Josef sahada yürüyor, yine Salih çıkıyor."

"BU JOSEF'İ KİMSE GÖRMÜYOR MU?"

"Josef, Ankaragücü maçından bu yana yok. Yok ama kimse bunu göremiyor. Futboldan anlayan herkes bunu görüyor ancak o kulübeye gelen hocalar göremiyor. Kafası sahada değil, çok belli."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, 16:33
YORUM EKLE