Nihat Kırmızı: "İstersek yarın gider Fenerbahçe'nin kaptanını alır, kulübemize koyarız"

Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Selahattin Baki’nin açıklamalarına Galatasaray’dan çok sert geldi. 

Nihat Kırmızı: "İstersek yarın gider Fenerbahçe'nin kaptanını alır, kulübemize koyarız"

Galatasaray Sportif AŞ yöneticilerinden Nihat Kırmızı, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki’ye, “Kaptanlarını alıp kulübede oturturuz” göndermesinden bulundu.

TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki’nin 5-0 kazanılan Zimbru maçından sonra "Florya’nın kalbine gider o futbolcuyu alır, Kadıköy’e getirir çubukluyu giydiririz" sözleri Galatasaray camiasından büyük tepki çekti.

Açıklamalarıyla dikkat çeken Galatasaray'ın Sportif A.Ş. yöneticilerinden Nihat Kırmızı ise Selahattin Baki'ye şok bir gönderme yaptı.

Kırmızı, şu açıklamaları yaptı:

“Alabiliyorlarsa buyursun gelsin, alsınlar. Ama hatırlatayım istersek yarın gider kaptanlarını alır, kulübemize koyarız.” dedi.

O İSİM ALTAY BAYINDIR

Nihat tKırmızı'nın bahsettiği isim yabancı kaleci arayışları devam ettiği için Fenerbahçe'nin satmak istediği Altay Bayındır.

FATİH TERİM İSTEMİŞTİ

Bir süredir Uğurcan Çakır gündemi de yaşanan Galatasaray'a menajerlerin Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen Altay Bayındır'ı teklif etti. Altay, Ankaragücü'nde parladığı ilk dönemde Fatih Terim tarafından Muslera'nın rotasyonu için istendi.

Birinci kaleci olma ihtimali çok yüksek olduğu için Fenerbahçe'yi seçti. O dönemde Muslera'nın kaleyi devretmek istediği ismi Altay olarak açıkladı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2023, 01:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 10 ay Önce

Boş ver, ama cevap verme!! İt ürür kervan yürür demişler!!!