Nordin Amrabat: "Galatasaray'dan bir kontak var, İnşallah gelir"

Galatasaray'ın Fiorentina forması giyen 27 yaşındaki Fas'lı orta saha oyuncu Sofyan Amrabat'ı gündemine aldığı belirtiliyor.

Nordin Amrabat: "Galatasaray'dan bir kontak var, İnşallah gelir"

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Sofyan Amrabat transferiyle ilgili bilgiler aktardı.

Galatasaray'ın eski oyuncusu Nordin Amrabat'ın kardeşiyle ilgili önemli bir cevaı ortaya çıktı.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"DÜNYA KUPASI'NDA DEĞERİ YÜKSELDİ"

"Galatasaray'ın orta saha transferi için Sofyan Ambrabat gündeme geldi. Galatasaray'ın eski oyuncusu Nordin Ambrabat'ı kardeşi. Fiorentina'da oynuyor. Fas Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda harika işler yaptı ve değeri birden yükseldi. Zor bir transfer."

"NORDİN AMBRABT İLE GÖRÜŞTÜM"

"Nordin Amrabat görüşme yaptım. Bana net bir şekilde 'Bir kontak var' dedi. Galatasaray, Sofyan Ambrabat'ın transferi için bir girişimde bulundu. Gelme ihtimalini sorduğumda ise 'İnşallah' dedi. Bu kontak görüşmelere dönebilir ve ikna edilebilir. Bu transfer de olabilir." 

"BARCELONA ALAMAMIŞTI"

"Amrabat ile konuşuncaya kadar bu transferin kesinlikle olmayacağı düşüncesindeyimdi. Çünkü pahalı bir oyuncu ve Barcelona da mali koşulları nedeniyle alamamıştı. İngiltere'ye gitme olsılığı vardı ve Fiorentina ile anlaşmadıkları için vazgeçmişlerdi." ifadelerini kullandı.

1+1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Haziran 2024'te sözleşmesi sona erecek olan Sofyan Amrabat'ın Fiorentina ile 1 yıl daha opsiyonu bulunuyor.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2023, 09:26
YORUM EKLE