Oğulcan Çağlayan: "Gerçekten çok iyi futbolcu, kariyeri ve yaptıkları ortada"

Galatasaray, Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçında Salernitana ile 1-1 berabere kaldı.

Oğulcan Çağlayan: "Gerçekten çok iyi futbolcu, kariyeri ve yaptıkları ortada"

Galatasaray, Avusturya kampının ikinci etabında oynadığı ilk hazırlık maçında İtalyan ekibi Salernitana ile karşı karşıya geldi. Tivoli Stadı’ndaki mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Seferovic’in golünün asistini yapan Oğulcan Çağlayan, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ğulcan Çağlayan’ın maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde:

“Taktiksel olarak iyi bir maç oldu. Rakibin oyunu önde kurarak ikinci ve üçüncü bölgeye geçiş yaptığını Okan Hoca göstermişti. Biz de Haris, Emre ve Barış ile önde yapacağımız baskılarla pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Attığımız golde dönen topta kontra ile golü attık. Haris de ikinci maçında ikinci golünü attı. Onu tebrik ediyorum. İnşallah böyle devam ederek Galatasarayımıza katkılar sunar.” 

“Haris gerçekten çok iyi futbolcu. Kariyeri ve yaptıkları ortada. Ben de elimden geleni yaparak takım arkadaşlarıma katkı vermeye çalıştım. İyi futbolcularla birlikte oynayınca performansımızın yukarıya çıkacağını düşünüyorum. Galatasaray en iyi yabancılarla oynamıştır, en iyi yabancılara sahip olmuştur. Aramıza katılacak arkadaşlarla çok güçlü bir takım olacağız. Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün gibi çok kaliteli Türk oyunculara da sahibiz. Yabancılardan bahsederken elimizdeki Türk oyuncuları da ön plana çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum.” 

“Hücum bölgesinde oynamaktan keyif alıyorum. Galatasaray’da nerede görev verilirse orada elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Ön tarafta veya ikinci forvette oynadığım vakit kendimi daha rahat hissediyorum. Altyapı eğitimimi aldığım pozisyon orası. Fatih hocamızın sayesinde sağ bek oynamakta yabancı olmayacağım.”

“Kamp gayet güzel geçiyor. İyi bir arkadaşlık  ortamı var. İkinci hazırlık maçımızı yapacağız. İnşallah bir sakatlık olmadan bu kampı tamamlayıp Antalya deplasmanında lige iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022, 15:51
YORUM EKLE