Ogün Temizkanoğlu: "Galatasaray'da kendisi hakkında konuşanlara çok büyük bir ders verdi"

Galatasaray, oyun olarak büyük üstünlük kurduğu Ankaragücü karşısında 3-0'lık galibiyet aldı.

Ogün Temizkanoğlu: "Galatasaray'da kendisi hakkında konuşanlara çok büyük bir ders verdi"

TRT Spor yorumcusu Ogün Temizkanoğlu, Ankaragücü - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Temizkanoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TAM TERSİ SENARYO BELENİYORDU"

"Eminim ki maçtan önce herhangi bir futbolcu hatta taraftar bile bu kadar rahat galibiyet alacağını düşünmüyordu. Çünkü o kadar çok rahat galibiyet oldu ki 2-0 öne geçtikten sonra oyun aktı. Aslında hafta içi oynanan yüksek tempodan sonra tam tersi senaryo bekleniyordu. Her halükarda ne olursa olsun bu zor deplasmanda Galatasaray çok kolay bir 3 puan aldı."

"GALATASARAY, KAFADAN MAÇI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR"

"Galatasaray bir özelliği geliştirdi. Özellikle zor deplasmanlarda öyle tempolu ve baskılı başlıyorlar ki kafadan maçı bitirmeye çalışıyorlar ve bunu da başarıyorlar."

"SANKİ MAÇ OYNAMAMIŞ GİBİLERDİ"

"Galatasaray'da her oyuncu çok istekliydi. Sanki hafta içinde Ankaragücü, Sparta Prag ile oynadı, Galatasaray ise maç yapmadı. Böyle bir görüntü vardı."

"MERTENS, ÇOK BÜYÜK BİR DERS VERDİ"

"Mertens'in yaşı geçti, temposu düştü diyenlere bu maçta Mertens çok büyük bir ders verdi."

"MÜTHİŞ OYNADILAR"

"Galatasaray'da iki Kerem de müthiş oynadı. Barış Alper Yılmaz müthiş oynadı. Takımın içerisinde şu çok kötü oynadı diyemiyorsun."

"HERKES ÇOK İSTEKLİYDİ"

"Icardi son zamanlarda isteksizdi ama bu maçta o dahil herkes çok istekliydi. Zor deplasmanı çok kolaya çeviren bir oyuncu grubu vardı."

"OKAN BURUK'U TEBRİK EDİYORUM"

"Okan hocayı tebrik ediyorum. Torreira gibi bir oyuncuyu yedek bırakıp Berkan Kutlu ve Kerem Demirbay ile beraber orta sahayı tamamen ele geçirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 12:59
YORUM EKLE