Oğuz Altay: "Erden Timur şu an İngiltere'ye gitti, golcü oyuncuyu transfer edebilir"

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

Oğuz Altay: "Erden Timur şu an İngiltere'ye gitti, golcü oyuncuyu transfer edebilir"

Galatasaraylı yorumcu Oğuz Altay, sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Altay'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'A TAM YETKİ" 

Bu dönemde yalnızca transfer haberlerinin merak edildiğini biliyorum. Transferde doğru olanı yazmak da çok zor bir iştir. Ben elimden geldiğince aldığım bilgileri en doğru şekilde size sunmaya gayret ediyorum. Galatasaray yönetiminden transfer için Sportif AŞ Başkan Vekili Sayın Erden Timur’a TAM YETKİ!

"ŞU AN İNGİLTERE'DE"

Erden Timur, şu an İngiltere’de... Gitmeden önce teknik direktör Okan Buruk ile görüşerek elindeki transfer listesini onaylattı. İlk görüşme İngiliz ekiplerinden Chelsea ile olacak. Aubameyang ve menajeri ile sıcak temastalar. Galatasaray istediği dakika Gabonlu golcüyü transfer edebilir durumda. Yine Chelsea takımından Hakim Ziyech ve Joao Felix için masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray’da Avrupa için hazırlıklar ivedi bir şekilde devam ediyor. Gelecek sezon Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması transferde elini bir hayli kuvvetlendirdi.

"TALISCA HABER GÖNDERDİ"

Anderson Talisca Galatasaray’a haber gönderdi: “Avrupada oynamak istiyorum.” Kendi kulübüne de durumu bildiren Brezilyalı futbolcu, yıllık ücretinin bir bölümünün karşılanması durumunda kiralık olarak sarı-kırmızı parçalıyı giyebilir.

"SOL BEK ADAYLARI"

Sol bek için arayışını sürdüren Galatasaray’ın ilk durağı yine İngiliz kulüplerinden Liverpool. Tsimikas’ı renklerine bağlamak isteyen Aslan’ın alternatifleri arasında ise Juventus’tan Brezilyalı Alex Sandro ve Leipzig’den İspanyol Anghelino var.

"NELSSON İÇİN SON TEKLİF 22 MİLYON EURO"

Victor Nelsson ve Sacha Boey için iş çok zor çünkü yüksek rakamlarda teklifler var. Yönetim istediği rakamlarda değerlendirebilirse satış gerçekleşir eğer istediği rakamlar olmazsa bu oyuncuları tutmak adına zamlı sözleşmeler olabilir. Nelsson için İngiliz ekiplerinden Totthenam masada ve son teklifleri 22 milyon Euro. Ancak Galatasaray fiyatı 28-30 milyon Euro bandına çekmek istiyor.

"ORTA SAHAYA PARADES"

Okan hoca, Torreria’nın yanına aynı kendi stilinde bir orta saha arıyor ve aradığını Paris Saint-Germain’de buldu. Parades’i renklerine bağlamak isteyen Galatasaray’ın masadaki bir diğer rakibi ise Fenerbahçe.

"DURSUN ÖZBEK, 'İKİ İSİM SÖYLE BİTİRELİM' DEDİ"

Başkan Dursun Aydın Özbek ise Okan hocaya, “İki isim söyle direkt bitirelim.” dedi. Okan Hoca ise dışardan değil mevcut kadrodan Icardi ile Rashica’nın mutlaka tutulması gerektiğini ve gelecek sezon takımda görmek istediğini yönetime iletti. Icardi’nin olmadığı durumda ise Dembele ve Aubameyang ile boşluk doldurulmaya çalışılacak. 3. golcü Mostafa Mohamed ile yollar ayrıldığı için Atalanta’da oynayan Kolombiyalı Zapata ile masaya oturulacak.

Kaynak: Yeni Şafak

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2023, 13:57
YORUM EKLE