Oğuz Altay: "Görüştüğüm kişiler, 'Transferleri ben yaparım, siz işime karışmayın' dediğini söyledi"

Galatasaray, Süper Lig'de oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Oğuz Altay: "Görüştüğüm kişiler, 'Transferleri ben yaparım, siz işime karışmayın' dediğini söyledi"

Galatasaraylı yorumcu Oğuz Altay, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Altay'ın açıklamaları şu şekilde:

"3-1 olunca 80. dakikaya kadar 3-3'ü bulursak maçı kazanırız diye düşündüm. O inanç takıma karşı vardı. Ama Icardi'nin penaltısından çok rahatsız oldum."

"Bana kalsa Fernando Muslera 2 yıl daha oynayabilir."

"Gomis olsam, 'Galatasaray'da önceden yaptıklarım, bu sene yaptıklarım ortada, bırakın da 30 dakika da oynayayım' derim. Bundan dolayı alınması da çok doğal bence. Icardi çıkıyorsa yerine Gomis girer."

"Fenerbahçe'de Arda Güler ve Valencia gününde olmadığı takdirde zor maç kazanacağını söylemiştim. Puan farkı 7'den 4'e düşecekken, 50 bin taraftar önünde 2-0'dan öne geçip maç 2-2'ye geliyor. 3-2 öne geçsen de film burada kopuyor. Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin üçüncü golü yemesinin baş sorumlusudur."

"Fenerbahçe'nin içinden görüştüğüm kişiler, Jesus'un geldiği zaman, 'Transferleri ben yaparım, siz işime karışmayın' dediğini söyledi. Bu durumda Ali Koç'u da eleştirmek ne kadar doğru olur? Ali Koç, bu sene Jesus kimi istediyse aldı."

"Galatasaray bu sene şampiyon olduğu takdirde şampiyonluk sayısını 23 yapacak, geriden gelip Fenerbahçe ile olan farkı 4'e çıkaracak. Galatasaray ile uğraşacağınıza kendi kadro kalitenizi ve özeleştiri kültürünüzü geliştirmiş olsanız daha farklı yarışlar yapılır."

"Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan olacak diye duydum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Taktik Mania

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 11:13
YORUM EKLE