Okan Buruk açıkladı! "Kırık var, oynayıp oynamayacağına yarın karar vereceğiz"

Galatasaray'da Süper Kupa Finali öncesi Mauro Icardi'den kötü haber geldi. Okan Buruk, Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı konusunun belirsiz olduğunu dile getirdi.

Okan Buruk açıkladı! "Kırık var, oynayıp oynamayacağına yarın karar vereceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, Mauro Icardi ve Hakim Ziyech'in sakatlıkları hakkında konuştu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN YÜZÜNDE KIRIK VAR"

"Icardi'de kırık oldu. Maskeyle sahada yer almak istedi. Kararı yarın vereceğiz. Doktor son kontrolü yapacak. Son maçta 2-3 tane farklı darbe aldı. Birinde kırık oldu. Burnunda da problem var. Antrenmanda yer aldı, yarın net kararı vereceğiz."

"ZIYECH'İN UFAK BİR AĞRISI VARDI"

"Hakim Ziyech'in ufak bir ağrısı vardı. Zorlamak istemedik."

"HAKEMLER, OYUNCULAR KORUMALI"

"Icardi'nin yüzünde kırık oluştu. 3 ayrı darbe aldı. Tekrar söylemek istiyorum, hakemler de oyuncuları korumalı. Hakemler korumazsa bu tür kırıkların oluşması gayet normal. Hakemlerden oyuncuları daha çok korumalarını isteyeceğim. Hakemlere karşı yapılan bir saldırı oldu, hepimiz birleştik, koruduk, yanlarında olduk. Hakemler de oyuncuları saha içinde korumak zorunda. Icardi bizimle antrenmana çıktı. Yarın karar vereceğiz oynayıp oynamamasına..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023, 15:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati zengin
Necati zengin - 4 ay Önce

Okan hoca zichec paradan dolayı keyfine göre oynamak istemiyormuş böyle yapıyorsa defolup gitsin kadroyada koyma geldi geleli varlığını faydasını görmedik.