Okan Buruk: "Dün ayağına darbe aldı, o yüzden oynatamadık"

Galatasaray, RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

Okan Buruk: "Dün ayağına darbe aldı, o yüzden oynatamadık"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcular, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu.

OKAN BURUK:

"Oyuncularıma teşekkür ederim. Seyircimize de teşekkür ederim. Hep takımın yanında oldular. Oyuncuların performansı çok iyiydi. Birçok rekor var ama Ankaragücü gibi takıma karşı da bu datalara ulaşmak önemliydi. 3 gün sonra maça çıkacağız, moral lazım. Biraz yorulduk ama güzel bir yorgunluk. Veriler, oyun... Ankaragücü gibi bir takıma karşı bunları yaptık, moral olacak."

"Zaha doğru zamanda 11 başladı, öz güven kazandı. Tanguy Ndombele dün ayağına darbe aldı, o yüzden oynatamadık. Kulübeye aldık ama riske etmedik. Çok maç var, oyuncu değişikliği hep yapacağız. Bu oyunun üzerine koyarak gideriz inşallah"

"Kerem Artürkoğlu ilk defa farklı pozisyonda oynadı. Önemli performans gösterdi. Zaha'yı da farklı pozisyonlarda kullanabiliriz. Halil Dervişoğlu'nu öyle değerlendirebiliriz."

"Geçen sene 14 maçlık serimiz vardı, kazanarak devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de Galatasaray'ı göstermek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum."

SACHA BOEY:

"Kazanmaya devam edeceğiz. Manchester United başka seviye bir takım, başka bir oyun oynamalıyız. İyi bir maç çıkarmalıyız."

"Çok fazla gol pozisyonu yakaladık. Ama gol yemememiz lazım. Hızlı bir şekilde gol atıp, gol yememeye odaklanmamız lazım."

WILFRIED ZAHA:

"Yüzde yüz formuma ulaştığımı düşünmüyorum. İnsanlar yüzde yüze geldiğim zaman bunu görecekler. Fizik açısından yüzde yüz durumda olmadığımı söyleyebilirim. Dakika aldıkça performansımı geliştireceğim. Hafta hafta bakacağız."

"Golde elimden geldiğince topa sert vurdum ama önemli olan bizi oyuna katacak ve kazanmamızı sağlayacak bir gol olmasıydı."

DAVINSON SANCHEZ:

"Mutluyum. 3-4 günde bir maç yapıyoruz ve hepsini kazanıyor olmak, mutlu ediyor. Hızlı oyuncuları vardı ileride, bunu biliyorduk. İlk yarı çok şans yakaladık ama atamadık. Sonrasında çok daha iyi oynadık. Birlikte kazanıyoruz, takım performansı önemli. İstediğimiz yerden uzağız. Her hafta kendimizi daha da geliştireceğiz."

"Savunmada kendime güveniyorum, inanıyorum. Kafa toplarında gol atmaya da çalışıyorum. Düellolar çok önemli. Rakibi de kızdırıyorsun, oyundan düşürüyorsun. Yaptığım şeyler savunmada önemli geliyor. Bunlara odaklanıyorum."

"Manchester United çok önemli takım. Tehlikeli oyuncuları var. Old Trafford da ünlü bir stat. Farklı bir oyun ortaya koyacağız. 3 puan istiyoruz. Manchester United'a saygımız sonsuz ama elimizden geleni yapacağız. Puan alarak Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek istiyoruz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 10:22
YORUM EKLE