Okan Buruk: "Maçın en iyilerindendi, gelen teklifler var, kulübümüz karar verecek"

Galatasaray'ın deplasmanda Molde'yi 3-2 mağlup ettiği maçın sonrasında Okan Buruk konuştu.

Okan Buruk: "Maçın en iyilerindendi, gelen teklifler var, kulübümüz karar verecek"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'YE TEŞEKKÜR ETMEMİZ GEREKİYOR"

"Icardi'nin attığı ve attırdığı gol maça damga vurdu. Yapabileceğinin en iyisini yaptı. Ona teşekkür etmemiz gerekiyor."

"DAHA FARKLI BİR GALATASARAY OLACAK"

"Çok pozisyon verdik, karşımızda hazır bir takım vardı. İkinci maç daha farklı olacak. Tam kadro değiliz, yeni gelen oyuncularımız var ama kullanamıyoruz. Bu süreci en iyi şekilde geçmek çok önemli. İkinci maçta çok daha farklı bir Galatasaray olacak." 

"PENALTININ NEDEN İPTAL EDİLDİĞİNİ ANLAMADIM"

"Yunus Akgün'ün penaltı pozisyonunda net bir elle oynama vardı, neden iptal edildi anlamadım. Oyunun genelinde daha iyi olan taraf Molde'ydi ancak alıştıkları zemin bizi çok zorladı. Kendi seyircimiz önünde çok daha iyi bir oyun ortaya koyacağımızı düşünüyorum."

"YUNUS, MAÇIN EN İYİLERİNDENDİ"

"Bugün daha teknik ve hızlı oyunculara ihtiyacımız vardı. O yüzden Yunus'la başladık. Maçın en iyilerindendi. Onun için kulübümüze gelen teklifler var, kulübümüz karar verecek. Yunus bu kulübün evladı. Burada yetişip büyümüş, önemli işler yapmış bir oyuncu."

"EN AZ İKİ TANE DAHA TAKVİYE YAPMAK İSTİYORUZ"

"Bugün önemli eksiklerimiz vardı. Torreira'nın sakatlığı, Ziyech ve Zaha'nın oynayacak durumda olmaması... Bugün ilk defa Tete'yi kullandık. İlk başta elimizdeki oyuncuları oynatmak istiyoruz. Bunun yanında en az 2 tane daha takviye yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 13:47
YORUM EKLE