Okan Buruk, müjdeyi verdi! "Sparta Prag maçında bizimle birlikte olacak"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Sparta Prag ile karşılaşacak.

Okan Buruk, müjdeyi verdi! "Sparta Prag maçında bizimle birlikte olacak"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı kırmızılı oyuncu Lucas Torreira, Sparta Prag maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

OKAN BURUK

"Bizim amacımız Şampiyonlar Ligi'nde devam etmekti. Maçlarda nasıl oynadığımızı gördünüz, daha fazla puan almamız lazımdı. UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil ettiğimiz için mutluyuz."

"Burada hep birlikte bir performans ortaya koyuyoruz. Performansımızda inişler çıkışlar olabiliyor ama amacımız belli. Birliktelik bize başarılar getiriyor, geçen sene şampiyon olduk. Bu sene hedeflerimiz fazla. Önümüzdeki dört kupayı da kazanmak bizim hedefimiz."

"Çekya şampiyonu ile oynayacağız. Uzun bir aradan çıktılar. Bu avantaj mı, dezavantaj mı bilemiyorum. Bu maç öncesi dinlenme şansımız da oldu. %100 olarak hazırız. Kazanmak için her şeyi yapmak istiyoruz. Rövanşa avantajlı gitmeyi planlıyoruz. İyi bir takımla oynayacağımız için sabıra ihtiyacımız var. Oyuncularıma güveniyorum."

"Transfer dönemi zor geçiyor. En önemlisi, bu transfer dönemini güzel bir şekilde kapattık. Serge Aurier de bugün bize katıldı. Serge Aurier de bizimle birlikte olacak. Takım olduğumuz sürece hiçbir oyuncunun eksikliğini yaşamamamız gerekiyor. Son 2 maçımızda bu takım olgusunu oturttuk. Sacha Boey, bizim için önemli bir oyuncuydu ama onun yerinde oynayan oyuncularıma da güveniyorum. Genel sakatlık olarak Ziyech dışında eksiğimiz yok."

LUCAS TORREIRA

"Bizim için çok önemli bir maç. Rakibimiz farklı bir tipte takım olabilir. Biz yüzde 100'ümüzü vermek zorundayız. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğimiz gibi, konsantre şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. İlk maçta evimizde olmamız bir avantaj."

"Bizim amacımız Şampiyonlar Ligi'nde devam etmekti. Oynadığımız oyun açısından daha fazla puan almamız gerektiğini düşünüyorum. Ama şu an Avrupa Ligi'ndeyiz, Avrupa'da devam etmekten mutluyuz. Her maçta yüzde 100'ümüzü vermeye devam etmemiz gerekiyor."

"Amacımız, son ana kadar mücadele edip en yüksek noktaya gelmek. Avrupa Ligi'nde de, başka ligde de öncelikle önümüzdeki maça bakmamız gerekiyor. Zorlu bir maç olacağını düşünüyorum."

"1,5 senedir buradayım. Burada olduğum sürece her maçta nasıl olduğumu görüyorsunuz zaten. Tutkuyla oynayan bir insanım. Sırtımda soyadımla oynuyorum ama önümdeki arma en önemlisi. Elimden geleni her şeyi yapmak, taraftarı, takımı ve hocamı mutlu etmek için uğraşıyorum."

"Okan Hoca ile çalışmak benim için çok büyük bir keyif. Çok karizmatik, çok mutlu ve takımı bir araya getiren bir insan. Ona da çok teşekkür etmek istiyorum. Takımın içinde bulunan bütün çalışanlar bize çok iyi hissettiriyorlar."

"28 yaşındayım, bu kadar önemli bir takımda Avrupa'da mücadele edebildiğim için çok mutluyum. Okan Hoca tarafından çalıştırılmak benim için büyük bir onur. Gelecekte çok büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. Galatasaray'da da umarım uzun seneler hep birlikte başarılara imza atacağız."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 13:24
YORUM EKLE