Okan Buruk: "Mutlaka transfer etmeliyiz, işimizi şansa bırakmamalıyız"

Erden Timur ve Okan Buruk, takımın geleceğiyle ilgili bir toplantı yaptı. İkilinin yaptığı görüşmede, ortak bir yol üzerinde uzlaşıldı. İşini şansa bırakmak istemeyen Buruk, ihtiyaç olan bölgelere nokta transferler istedi.

Okan Buruk: "Mutlaka transfer etmeliyiz, işimizi şansa bırakmamalıyız"

Galatasaray 'da başkanvekili Erden Timur ile teknik direktör Okan Buruk, takımın gidişatını değerlendirip, izlenecek yol haritası ile ilgili birtakım değerlendirmelerde bulundu.

İkili, takımın gidişatından bir hayli memnun olduğunun altını çizdi. Ayrıca transfer üzerinde de duruldu. Bu doğrultuda sol bek konusundaki ihtiyacın giderilmesi hakkında memnuniyetini dile getiren Okan Buruk, nokta transferlere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Galatasaray, şampiyonluk yolunda zirvede yer alırken, önemli bir avantaja da sahip. Bu doğrultuda Aslan, ara transfer döneminde eksiklerini kapatmayı hedefliyor. İlk etapta sol bek için uzun bir süre çalışma yürütüldü. Nihayetinde Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi ile anlaşmaya varıldı.

Galatasaray'ın takviye yapmak istediği bir diğer mevki de forvet hattı... Bu anlamda rota ise Ukrayna olacak. Sarı Kırmızılılar, Dnipro forması giyen Artem Dovbyk'i kadrosuna katmak istiyor. 25 yaşındaki golcü, daha önce de Trabzonspor 'un gündemine gelmişti.

BONSERVİS GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Yaz transfer döneminde Karadeniz ekibi tarafından yapılan yaklaşık 3 milyon Euro'luk öneri reddedilmişti. Şimdi ise 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi, sezon sonunda sona erecek. Aslan da bu doğrultuda Dovbyk'i kadrosuna katmak istiyor. Santrfor bölgesinin yanı sıra forvet arkası ve sağ kanatta da oynayabilen Dovbyk, bu sezon çıktığı 28 maçta 19 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. İki kulüp arasında bonservis konusunda görüşmelerin, kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor.

'REHAVETE KAPILMADAN...'

Buruk, "Takım şu anda çok iyi gidiyor. Formumuzu yakaladık. Kulüp, oyuncular ve taraftar, tamamen birbirine kenetlenmiş durumda. Şampiyonluk için çok önemli bir avantaja sahibiz. Ama bu yüzden de rehavete kapılmayacağız. Ancak ne kadar iyi gitsek de işimizi şansa bırakmamalıyız. Bu yüzden sol bekin yanına bir santrfor transferi olmalı. Ayrıca eğer gerekli görülürse kilit bölgelere fırsat transferleri de yapılabilir" dedi.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2023, 00:00
YORUM EKLE