Okan Buruk: "Sana güveniyoruz, Galatasaray için üzerine düşeni yaptın"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son dönemin suskun golcüsü Mauro Icardi ile konuştu.

Okan Buruk: "Sana güveniyoruz, Galatasaray için üzerine düşeni yaptın"

Galatasaray’da son dönemde tutuk gözüken ve gol atamayan Mauro Icardi’nin, istediğini yapamamaktan dolayı moralsiz olduğu ifade edildi. Bunu ortadan kaldırmak da Teknik Direktör Okan Buruk’a düştü.

Adana Demirspor maçını boş geçen ve oyundan çıkarken direkt soyunma odasına giden yıldızın, ne takım içinden herhangi biriyle ne de teknik kadroyla en ufak bir sorununun olmadığı öğrenildi. 29 yaşındaki golcü, maç bitiminde de üzgün gözükmüş, bu hali kafa karıştırmıştı.

Icardi’nin bu durumunun tesislerde de devam ettiği belirlendi. Kimseyle herhangi bir sorunu olmayan Icardi’nin gol atamamaktan dolayı moralsiz olduğu bildirildi.

"SANA GÜVENİYORUZ"

Buruk, istediği pasları alamayan ve gol atamadığı için de mutsuz bir görüntü çizen Icardi ile görüştü. Başarılı teknik adamın, futbolcusuna, “Sana güveniyoruz. Yine o golleri atacaksın. Gol atman elbette önemli ama zaten büyük maçlarda üzerine düşeni yaptın” dediği öğrenildi.

FENER KAYBETTİ, ASLAN SEVİNDİ

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a yenilmesi Galatasaray’ı sevindirdi.

Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan sarı-kırmızılılarda, BAY haftasına 9 puan farkla girilmesinin büyük avantaj olduğu bildirildi. Adana Demirspor maçı sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “İnşallah güzel bir maç olur. Temennimiz bu ama bizim için en yakın rakip Fenerbahçe. Onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz ve isteyeceğiz” demişti.

Fenerbahçe’nin yenilmesiyle Buruk’un isteği de gerçekleşmiş oldu.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2023, 20:38
YORUM EKLE