Okan Buruk'tan flaş Hakim Ziyech açıklaması

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek.

Okan Buruk'tan flaş Hakim Ziyech açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü maçı öncesinde beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH'İN AĞRILARI DEVAM ETTİ"

"Dün antrenmana çıkartmayı planlıyorduk. Hafif ağrıları devam edince olmadı. Alt adalesinde bir ağrı vardı. Pazartesi günü net durumu belli olur. Zeminler ülkemizde çok kötü. Antrenman zeminlerimiz aynı şekilde. Oynadığımız statlarda öyle."

"ZAHA İSTEKLİ"

"Bütün oyuncularımı kullanmak istiyoruz. Çeşitli maçlarda değiştirerek, oyun içi değişikliklerle beraber... Zaha, yavaş yavaş takımın içine sokmak ve 11'de başlatmayı beklediğimiz oyuncuydu. İstekli, takıma katkı vermek istiyor. Tüm oyuncularım önemli."

"OYUNCULARIN YÜKÜ AĞIR"

"7 maçlık bir serimiz vardı, biliyorsunuz. Bu zor dönemde 4'ünü geçtik, bu 5'incisi. Sonra milli ara var. Oyuncuların yükü ağır. Üst üste maçlar oynuyoruz. Ligde üst üste maçlar kazandık, bu olumlu. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı var. Gidişata göre onunla ilgili kararlar alabiliriz."

"DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM"

"Ankaragücü de iyi bir takım. Ofansif olarak geçişleri de düşünecekler. Dikkatli olmamız lazım. Biz aynı istek, tempo ve taraftarla birlikte kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 02:11
YORUM EKLE