Okan Buruk'tan flaş Icardi açıklaması! Gelecek maçta oynayacak mı?

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Okan Buruk'tan flaş Icardi açıklaması! Gelecek maçta oynayacak mı?

Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında Galatasaray deplasmanda 4-1 yendi.

Sarı kırmızılıların gollerini Abdülkerim Bardakcı, Mauro Icardi, Dries Mertens ve Milot Rashica kaydetti. Galatasaray puanını 69 yaptı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 9'a çıkardı.

Alanyaspor galibiyetinin ardından Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk, açıklamarlarda bulundu.

"İLK YARIDA RİTMİMİZ İYİ DEĞİLDİ"

"Maçtan önce söyledim. Rakibin topu bize vereceği ve bekleyeceği bir oyun bekliyorduk. Oyunun başı böyle geçti. Golü bulduk. Çok da erken gol yedik. Rakip kalemize gelen ilk toptu. Ceza sahamıza girişlerden belki 1-2 olmuştur, bunlardan biri penaltı oldu. İlk yarıdaki ritmimiz iyi değildi. Pas hızımızı daha dikine, savunma arkası koşuları deneyebilirdik."

"İNANDIĞIMZI YOLDAYIZ"

"Devre arasında söylediğim daha öne oyun, daha dikine oyun ve 3-4. golü bulmak ana hedefti. 3'ü atınca maçı bitirme şansını elde ediyorsunuz. Bugün de böyle oldu. Oyun disiplininden hiç ayrılmadık. Bu önemli. Rakibe fırsat vermedik. Girdiğimiz pozisyonlar, attığımız şutlar oldu. Verilere bakınca hücum anlamında iyi işler yaptık. 4 gol attık, çok pozisyon bulduk. Oyuncularımı tebrik ettim. Oyuncularım iki güçlü takıma iki maçta 10 gol attı. İnandığımız yoldayız. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur."

MAURO ICARDI'NİN DURUMU

İkinci yarının başında oyundan çıkan Mauro Icardi hakkında konuşan Okan Buruk, "Bir sertlik oldu. Zorlanma. Yırtık yok, şu andaki görüntü. Doktorumuz takip ediyor, daha sonra açıklama yapacaktır. İnşallah bir sonraki maça yetişir."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 02:26
YORUM EKLE