Dries Mertens: "Onunla oynamak bana zevk veriyor, dünyanın en iyilerinden biri"

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Dries Mertens: "Onunla oynamak bana zevk veriyor, dünyanın en iyilerinden biri"

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Dries Mertens, Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mertens'in açıklamaları şu şekilde:

"Karakter göstermemiz gerekiyordu"

"Kolay bir maç değildi. İyi savunma yaparak başladılar. Biz bir fırsat yakalayıp öne geçtik. Sonra penaltıyla skoru eşitlediler. Ardından karakter göstermemiz gerekiyordu, gösterdik ve kazandık."

"Önemli oyunculardan oluşan bir kadromuz var"

"Sadece ilk 11'dekiler değil, kulübedeki oyuncular da çok güzel katkılar sağlıyor. Önemli oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Oyuna giren herkes katkı sağlıyor. Mauro Icardi ile oynamaktan mutluyum. Her maçta gol atıyor. Santrfor olarak görevi bu."

"Onunla oynamak bana zevk veriyor"

"Icardi hakkında pek bir şey söylemek zor. Onunla oynamak bana zevk veriyor. Dünyanın en iyi santrforlarından biri o."

Milot Rashica ve Kerem Aktürkoğlu ise şunları söyledi:

Milot Rashica:

"Almanya'da uzun zaman önce üst üste 2 maçta gol atmıştım. Şimdi yine attığım için mutluyum. 3 puan kazandığımız için ayrıca mutluyum."

"Almanya'da iyi bir dönem geçirmiştim. Burada adım adım kendimi geliştiriyorum. Fırsatları daha fazla bulmaya ve daha çok gole çevirmeye başladık. Antrenmanlara da aynı şekilde devam ediyoruz."

Kerem Aktürkoğlu:

"Biz lideriz. Lider devam ediyoruz. Kazandığımız sürece çekineceğimiz bir şey yok. Rakibimiz bizden çekiniyor. O yüzden kazanmaya devam ediyoruz çok şükür. Yoğun bir fikstür var. Gayet güzel gidiyor her şey. Hepimiz şampiyonluğu istiyoruz. Biz kazandığımız sürece rakiplerimizin ne yaptığı önemli değil. İnşallah şampiyon olup sezonu öyle bitirmek istiyoruz."

"Bizim sezon başından beri güzel bir grafiğimiz vardı. 14 maçlık seri de yaptık. Ara da verdik, o yüzden uyum süreci bozulabiliyor. Biz çalışıyoruz. Bu görünüyor. Bizim güzel bir takımımız, saha içinde saha dışında güzel bir ortamımız var. Geçen hafta 6-0 bitti, bu hafta 4 attık. Daha da farklı olabilirdi. Güzel ortamımız var. İnşallah sezonu şampiyonlukla tamamlayabiliriz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 03:40
YORUM EKLE