Önder Özen: "4 tane çok değerli oyuncu, Galatasaray gol rekorlarını kırabilir"

Galatasaray'da yeni transferlerin henüz takıma adapte olmaması takıma olumsuz etki ediyor.

Önder Özen: "4 tane çok değerli oyuncu, Galatasaray gol rekorlarını kırabilir"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALABİLSEYDİ, ÇOK DAHA FARKLI OLURDU"

"Galatasaray, geçen sezona nazaran bu sezon acayip bir yoğunluktan geçiyor. Bu kadar maçın arasında Old Trafford'da Manchester United ile iki kere üst üste Bayern Münih'le karşılaşıyorsunuz. Zorluk derecesi yüksek başka hangi maçlar olabilir yani? İki maçta da rakibinizi acayip sıkıştırmışsınız, yer yer boğmuşsunuz, yer yer taktik ve teknik olarak da ciddi üstünlükle oynamışsınız. Hak ettiğiniz sonucu alamamışsınız ve zihinsel olarak bu sizi bitirir, çok doğal. İstediği sonuçlar alınabilseydi, çok daha farklı olabilirdi."

"ICARDI'YE SERVİS ESKİYE ORANLA DÜŞÜK KALDI"

"Galatasaray'da Ziyech'in rolü oturunca her şey daha farklı olur. Zaha ve Ziyech'in bireysel oyunlarda fark yarattığını gördük. Icardi, kutunun içinde çok etkili ama sakatlık engeli var ve Icardi servis bekliyor. Eskiye oranla daha düşük kalındı."

"GALATASARAY, GOL REKORLARINI KIRABİLİR"

"Zaha, Kerem, Ziyech ve Icardi'nin uyum sağlaması sadece Icardi'nin değil herkesin performansını artırabilir. 4 tane çok değerli oyuncu var. Bu uyum yakalanırsa sezon değil, sezonlar kazanılır. Zaha, Kerem, Ziyech, Icardi uyum sağladığında Galatasaray, gol rekorlarını kırabilir."

Kaynak: habersarikirmizi.com 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, 21:35
YORUM EKLE