Önder Özen: "Galatasaray'a gelseydi eğer Icardi ile yan yana bile oynardı"

Galatasaray'da milli arada yoğun bir gündem yaşanırken önemli gelişmeler yaşandı.

Önder Özen: "Galatasaray'a gelseydi eğer Icardi ile yan yana bile oynardı"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"ABDÜLKERİM BARDAKCI, BÜYÜK BİR KALİTE KATTI"

"Abdülkerim Bardakcı, gerçekten Galatasaray'da fark yaratamaya başlamıştı, işaretleri çok güçlüydü. Aslında gümbür gümbür işaretlerdi. Daha önceden milli takımın bankosu olabilirdi. Bence iki maçı da son derece başarılı oynadı. Savunmada hamaleleri harikulade. Özellikle geriden oyunu kurarken A Milli Takıma, büyük bir kalite kattı." 

"YUNUS AKGÜN, BÜYÜK BİR SIÇRAMA YAPTI"

"Yunus Akgün, 1,5 yıldır oynadığı en iyi maçıydı. Büyük bir sıçrama bu. Montella ile buluşması ona nefis iyi geldi. Tıpkı Adana Demirspor'daki gibi bu ikili bir araya geldiği zaman hakikaten başka bir şey ortaya çıkıyor." dedi.

Önder Özen, Erden Timur'un Cristiano Ronaldo ile ilgili itirafı için ise şunları söyledi:

"GALATASARAY'A GELSEYDİ, ARABİSTAN'DA BU KADAR TRANSFER YAPILMAZDI"

"Ronaldo, Galatasaray'a gelseydi Arabistan'da bu kadar transfer yapılmazdı. İlk büyük kontratı o aldı. Tıpkı Arabistan'da olduğu gibi Türkiye de yıldız futbolcular için bir cazibe merkezi haline gelirdi."

"KEREM İLE MÜTHİŞ UYUM YAKALARDI"

"Saha içine gelirsek Kerem Aktürkoğlu ile müthiş uyum yakalardı. Gerektiği zaman Icardi ile yan yana bile oynardı. Galatasaray, inanılmaz reklam gelirlerini kasasına koyardı."

"HALEN ATMAYA DEVAM EDİYOR"

"Yaşı 39 ama Arabistan ve Milli Takım derken halen gollerini sıralamaya devam ediyor. 1-2 sene daha aktif futbol hayatına devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, 14:17
YORUM EKLE