Önder Özen: "Galatasaray'da altyapıdan 18 yaşında bir çocuk oynasaydı bile bu kadar kötü olmazdı"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde kritik maçta müthiş geri dönüş yaptığı maçta Manchester United ile 3-3 berabere kaldı.

Önder Özen: "Galatasaray'da altyapıdan 18 yaşında bir çocuk oynasaydı bile bu kadar kötü olmazdı"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, LİGİMİZİN ÇOK ÜZERİNDE BİR OYUNCU"

"Bugün Ziyech'in vuruşları en iyi vuruşları değildi ama gol oldu. Şahane de bir asist yaptı. Ben bunu yeni bir başlangıç olarak kabul ediyorum. Bizim ligimizin çok üzerinde bir oyuncu. Devamlılık sağlayabilirse iki kulvarda da fark yaratacaktır." 

"NDOMBELE'NİN YERİNE ALTYAPIDAN 18 YAŞINDA BİR ÇOCUK..."

"Ndombele'nin yerine altyapıdan 18 yaşında bir çocuk oynasaydı, Torreira'yı bu kadar kötü göstermezdi, Icardi'yi bu kadar kötü göstermezdi. Ndombele, oyundan çok geç çıktı."

"ELDİVENİ ÜŞÜMEMEK İÇİN GİYMİŞ BİR ÇOCUK VAR"

"49. dakikada 4 saniyelik bir görüntü var. Angelino pası bulamadı. Ndombele ortalıkta yok, pas almaya da gelmiyor. Angelino onu bulamayınca topu yukarı kaldırdı ve 4 saniyede 3 tane yüksek top ortaya çıtkı. Bunlardan birini Icardi, diğerini Ziyech, sonuncusunu da Ndombele kaybetti. Ondan sonraki bütün kornerler bam güm hep yukarıdan atıldı. Ya kalede üşümemek için eldiven giymiş bir çocuk  bulunuyor, eldivene ihtiyacı yok. O kornerlerin yüksek gelmesine gerek yok. Ziyech ve Zaha ile şutu ara, kornerleri niye boşa harcıyoruz? Adamlar bizden 10'ar cm uzun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2023, 14:23
YORUM EKLE