Önder Özen: "Galatasaray defteri kapandı, artık Galatasaray maçlarını tribünden izler"

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hedefi ise Sparta Prag karşısında turu geçmek.

Önder Özen: "Galatasaray defteri kapandı, artık Galatasaray maçlarını tribünden izler"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"KAZIMCAN'IN ARTIK GALATASARAY DEFTERİ KAPANDI"

"Kazımcan Karataş için artık Galatasaray defteri kapandı. İlk golde Kerem Demirbay'ı tutamadı, İkinci golde yine Davinson Sanchez onun bölgesinden defanstan geldi attı, üçüncü golde de penaltı yaptırdı. Derrick Köhn seviyesinde hiç değil. Galatasaray maçlarını artık tribünden izler. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi maçları da zaten hiç iyi geçmedi."

"GALATASARAY'I SADECE BAYER LEVERKUSEN VE LİVERPOOL ZORLAR"

"24 sene öncesine gidelim ve Şubat 2000'de 'Galatasaray UEFA Kupası'nı alabilir mi?' diye sorsalardı, 'Alamaz' derdim. Bugün alabilir diyorsun. Kalede Copa America kazanmış kaleci, forvette Serie A'da 22 yaşında kaptan olmuş, gol kralı olmuş golcü var. Kerem Aktürkoğlu ve Zaha'yı da o postere koyabilirsin. Galatasaray'ı zorlayacak Bayer Leverkusen ve Liverpool dışında başka bir takım göremiyorum. Villareal ve Rangers gibi takımlardan bu Galatasaray'ın çekinmemesi gerek, kadro kalitesi ve hocanın hedefleri bize bunu gösteriyor."

"OKAN BURUK, YİNE RİSK ALACAKTIR"

"Okan Buruk'un Sparta Prag maçında yine risk alacağını düşünüyorum. Sparta Prag, Galatasaray'ın üzerine gelecek. İlk maçta denediler, kısmen başarılı oldular. Galatasaray ise bunu öndeki 4 hücumcu oyuncusunun baskısıyla kırmaya çalışacak. Eğer savunmadan hatta kaleden Muslera ile çıkmayı denerlerse kesin galibiyet alacaklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 02:12
YORUM EKLE