Önder Özen: "Galatasaray'ın maçları yarım saat sürecek, oley oley oley olacak"

Galatasaray, ligde ve Avrupa'da namağlup bir şekilde yoluna devam ederken henüz bazı oyuncular, performansının zirvesinde bulunmuyor.

Önder Özen: "Galatasaray'ın maçları yarım saat sürecek, oley oley oley olacak"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"TORREIRA VE BOEY'İN AKLI BAYERN MAÇINDAYDI"

"Özellikle Torreira ve Sacha Boey'in Beşiktaş karşısında fiziksel olarak %100'ünü vermemelerinin sebebi bence Bayern Münih maçıydı. Galatasaraylı oyuncular rakip 10 kişi kalınca 'Biz bu maçı aldık' rahatlığıyla oynadı."

"ICARDI, O ANLAR İÇİN YAŞAYAN BİR OYUNCU"

"Icardi'nin kafasında sadece o an atabileceği gol var. Birinci golüne vuruş ve ilk iki adımı bağlamında bayıldım. Özellikle uzun adım attı. Orada fırsatçılık, fiziksel uygunluk ve anormal bir vuruş kalitesi var. O anlar için yaşayan öyle nefes alan bir oyuncu. Onun dışındaki oyuncular ve Okan hocanın kafasında Bayern Münih maçı vardı."

"GALATASARAY'IN MAÇLARI YARIM SAAT SÜRECEK"

"Galatasaray'ın kadrosu daha yüzde 100 değil. Bu kadro yüzde 100'e yaklaştığında Türkiye Ligi'ndeki maçların özellikle içerideki maçların bir kısmı yarım saat sürecek. Ondan sonraki oley oley oley olacak. Daha Zaha, Hakim Ziyech, Tete, Kerem Demirbay, hatta Davinson Sanchez bile yüzde 100'ün değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 17:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mesut An
Mesut An - 7 ay Önce

Önder Özen gibi kaliteli insanları büyük kulupler danışman veya sportif alanda değerlendirmeliler